Të gjitha në favor të kumbulla detaje


Sot ne do të diskutojmë çfarë kumbulla të përfitojnë , si tani ata fillojnë sezonin ripening në masë në rajonin tonë.

Për lexuesin i cili për herë të parë vizitoi këtë blog, unë do të them se kur konsideron një produkt unë të ndikojë jo vetëm në "dobinë" e produktit në aspektin e përmbajtjes së tij ose elementët gjurmë kalori.

Më shumë rëndësi i jepet energji veçanërisht produkt të vetëm që ndikon në karakterin tonë dhe shtetin tonë mendor.

Për shembull, kumbulla përfitim është se ajo është shumë e mirë për një tipar të tillë të karakterit tonë, se paqes. Ky përkufizim e bën atë Ayurveda.

Gjithashtu sipas Ayurveda - kumbulla të përfitojë është se duke përdorur ato për ushqim - ju mund të bëni të parandalimit të sëmundjeve të zakonshme të tilla si problemet me sistemin e enëve të gjakut dhe sistemit nervor.

Dhe në qoftë se ju keni probleme me tensionin e lartë apo, anasjelltas, të lartë të gjakut, probleme me enët e gjakut - shpesh hani kumbulla. Nga rruga, ky fryt është si lychee ende pak i njohur ekzotike, e mirë për qarkullim intracerebrale. Pajtohem me lart si mjekët moderne dhe mjekësi.

Pra, ju e dini se një dietë të shëndetshme - nuk është dietë e dhimbshme dhe qasje e ndjeshme për përzgjedhjen e duhur të ushqimit, për shembull, perime të mira dhe fruta të thata si fiq, kajsi, Kumquat dhe të tjerët. Sigurisht, edhe mbani në mend se kumbulla maksimale të përfitimit do të atëherë, në qoftë se ju do të hanë ata në mëngjes dhe në mesditë.


Të vendosur fort në fruta nuk është e nevojshme, por ajo mund të shkaktojë një shumë të lëvizjes në stomakun tuaj dhe zorrët. Por hanë rreth 150-200 gram është realist. Përsëri, shikoni me kërkesë individuale të trupit tuaj.

Kush - nuk do të jetë e mjaftueshme dhe 50 gram. Prandaj, në një kohë kur nuk është e pjekur - kjo mund të hahet e pjekur. Në dimër ju mund të përdorni ose në mëngjes ose në orët e pasdites në formë të thata.

Tani përqëndrohet në faktin se të mirën e kumbulla në drejtim të plotësimit komponentet biologjike. Nutritionists rekomandojmë atë - për faktin se ai përmban një furnizim të mirë të vitaminës A, e cila (ju ndoshta e dini) një efekt pozitiv mbi vizionin.

Nuk ka ende mjaft vitamina B dhe një sasi të mjaftueshme të vitaminës C dhe E. Në grupin e elementeve gjurmë ju mund të shkruani një artikull të veçantë ... Unë mund të them vetëm se në qoftë se ju si fruti - ju mund të lehtë të aksioneve deri për kalium dimrit, bakër, fosfor, magnez, dhe të tjera të dobishme komponente. Në fakt, të gjitha frutat normal mund t'ju japin me këto elemente.

Me pak fjalë, ndërsa tani ata janë duke folur sezon - ushqim të shëndetshëm për çdo ditë ju do të jetë në qoftë se ju të shtoni atë në dietën kryesore e 100-200 gram. E megjithatë, ju mund të bëni disa furnizime për dimër.

Sigurisht, ju duhet të stoqeve në qoftë se ju do të kalojnë dimrin në shtëpi, dhe nuk heqin dorë çdo ku në ishull, ku, për shembull, ju do të tregoni vendasit që janë si lychee, ose medlar, apo diçka të tillë - atëherë.

Por kjo është ajo - unë dal nga tema. Vazhdimi për të thënë se ju mund të marrë frutat pjekur dhe për të hequr fara prej tyre.

Më tej, ata duhet të pije mirë dhe le të thatë. Pas kësaj - një shumë në mënyrë të vendosur mund të vendos mundësisht në një enë qelqi - dhe hedhin në frigorifer. Megjithatë, unë nuk e di se sa gota mund të përballojë frigorifer tuaj.

Nëse në dyshim apo të mbijetojë - në raste ekstreme lozhyte në enë plastike. Share vëzhgimet tuaja të përfitojnë shumë kumbulla dhe lidhje personale për këtë ushqim.