Të gjitha të kalyr Kanda dhe ku për të blerë kalyr Kanda


Përshëndetje miq! Sot unë jam duke shkuar të ju tregojë për këtë bimë ekzotike për ne si kandidat kalyr. Ç'është kjo?

Është ushqimor për njerëzit bimë që rritet në klimat subtropikale dhe tropikale. Në rajonet ku kalyr Kanda rritet (vendet Lindore, Amerikën e Jugut, Amerikën Qendrore, të tjerë), ajo ka kohë që përdoret nga popullata lokale.

Në thelb, ajo e përdorur të varfërit, dhe tani ju do të dini pse.

Megjithatë, rreth 40 - 50 vite më parë ata të interesuar seriozisht në të gjithë botën perëndimore, si kjo bimë është një tjetër pronë unike - për të cilat tani shumë njerëz janë të interesuar në ku për të blerë kandidat kalyr.

Kaliro Kanda


Kështu, rreth 40 - 50 vite më parë, vendet perëndimore filloi të merret seriozisht me problemet e mbipeshës dhe të lartë të kolesterolit. Për këtë arsye, filluan të kërkuar zgjidhje. Ajo u gjet se metodat konvencionale, duke detyruar njerëzit të hanë më pak, pothuajse asnjë punë. Prandaj, filloi të shikoni për "pilula magjike" të ndryshme, derisa ai erdhi nëpër një shenjë që ne po flasim.

Kalyr bimë Kanda

Mrekullia është se vetëm si edhe selino, ajo zvogëlon peshën e personit. Por në qoftë se të flasim për selino dhe selino për humbje peshe, pastaj përdorimin e tyre për ushqim, njerëzit nuk mund të merrni një të tillë rezultate të shpejta dhe të fuqishme, që të dy nga bimët kalyr kandidat.

Nëse komponentët çmontimit për, ajo mund të gjendet:

 • esencë vajtore
 • disa vitamina,
 • disa minerale
 • acide organike,
 • fibër, pak - një komponimet pak niseshte.
 • Ndërsa të gjitha këto komponente janë të pranishëm në fabrikë, por numri i tyre janë të parëndësishme. Prandaj, kjo nuk është një sekret. Por është një kompleks interesant që ndikon në sistemin tonë nervor, dhe në veçanti për të urisë. Ushqimi një çift të lë të freskëta, një person krejtësisht reflekton dëshirën për të ngrënë të paktën një ditë.

  Për këtë arsye, njerëzit lokalë e përdorin atë si një mjet kundër urisë bezdisshëm. Në thelb, përhapja e kësaj praktike ka marrë, siç thashë në fillim, në mesin e të varfërve.

  E rëndësishme!

  Nëse ju mori informacion mbi sytë e tretësirë ​​të kësaj bime dhe dobia e saj - flak këtë informacion mënjanë. Nuk është e rekomanduar për të pirë tretësirë ​​alkoolit brenda, pasi ajo është% dëm 100 trupi juaj.

  Unë gjithashtu dua të shtoj se ju mund të përdorni jo vetëm gjethe të freskëta, por edhe të thata, duke i bërë ata çaj, TEAS bimor. Në përgjithësi, për efekt maksimal, ju mund të shtoni atë:

 • në salads,
 • supave,
 • përtyp i pastër,
 • në çaj dhe pije
 • në teas parandaluese.
 • Blej kalyr Kanda

  Shumë prej atyre që kanë më shumë - ose më pak kuptohet veprim dhe përdorimi i kësaj bime janë të ballafaquar me problemin e mëposhtme: ku për të blerë kalyr Kanda?

  Duke analizuar propozimin e tanishëm, kam ardhur në përfundim se njerëzit e Rusisë dhe CIS mund të blejnë atë nëpërmjet dyqane online. Megjithatë, ka dy disavantazhe:

 • Sot pazar dhe ofrimit firma online ky produkt përsëri - dy të gjithë. Prandaj, ka vështirësi me rajonet dhe kushtet e ofrimit.
 • Çmimi. Si konkurrencës ende të vogël, çmimi i këtij produkti të ekzagjeruara në mënyrë të qartë, në qoftë se nuk hapësirë.
 • Megjithatë, ata që duan të humbin peshë shumë, i lumtur për të pjesë me paratë e tyre për efektin e dëshiruar. Çfarë duhet të bëni? Nuk është një mënyrë e thjeshtë. Pothuajse çdo më - qyteti më pak i madh janë kompani turistike apo agjenci.

  Dhe pothuajse të gjithë prej tyre dërgojnë klientët e tyre në të njëjtën Indi. Prandaj, ju mund të kërkoni (dakord) që të ju sjellë pronarët e dëshiruara peshqesh dhe të freskëta. Në - Së pari, ju do të kurseni, dhe nuk do të paguajnë, si dhe "Levizesit dhe edited directory" tona kthesë dhe çmimin e 300 $ për paketë e 100 gram.

  Dhe - e dyta, më pak gjasa për të marrë të rreme. Prandaj, blej kalyr Kandy rekomandoj këtë metodë. Nga rruga, në të njëjtën Indi 100 gram gjethe të freskëta të ju do të jetë më shumë se 15 dollarë. Edhe pse ajo është më e lirë atje, por, shitësit, pavarësisht nga evropianët, çmimi i shitjes menjëherë të fillojnë të ngrenë sytë tanë.

  Së fundi ... Ka shumë e shkurtër "artistët", kështu që të jenë të kujdesshëm që ju të mos rënë ndonjë marrëzi. Ajo do të jetë mirë në qoftë se ju bleni përmes një njeriu lokale.

  PS: ju lutem komentoni mbi këtë artikull, dhe ju lutem na tregoni rreth kalyr Kanda miqtë e tyre nëpërmjet rrjeteve sociale butonat janë të vendosura më poshtë.