Sekret i hapur se si për të rritur jetëgjatësinë


Miqtë ndoshta jo një ekzagjerim të thuhet se jeta - është një nga ato pyetje që shfaqen në mendjen e të gjithëve.

Dhe në qoftë se një moshë të re se pyetje, deri tani, gjithandej larg në re, me kalimin e kohës dhe shfaqjen e sëmundjeve të caktuara (jo rrallë kronike) - vjen një kuptim të ri dhe një perspektivë të re në këtë temë.

Dhe ky artikull nuk do të duken si tavolina ku dhënë një bandë e grafeve të errët, të cilat tregojnë rëndësinë e sa njerëz jetojnë në vende të ndryshme.

Çfarë jemi ne nga fakti se në disa - vend jetojnë më gjatë, dhe pastaj në disa më pak?

Ne jetojmë tani në të cilat - situatën specifike, dhe ne tani duhet të shikojmë në rrethanat që na rrethojnë.

Prandaj, ne do të flasim më konkretisht për jetën tuaj dhe se si mund të përmirësohet duke e bërë atë më të shëndetshme dhe të plotë.

Çfarë përcakton jetëgjatësi


Unë shpresoj se unë nuk kam nevojë për ju për të provuar faktin që njerëzit, edhe nëse e marrim statistikat e 50 viteve të fundit, filluan të jetojnë më pak, me më shumë i sëmurë. Dhe, edhe pse ne të vëzhguar zhvillimin e vazhdueshëm të mjekësisë, teknologjisë, dhe të tjera - fakti mbetet që njerëzit të jetojnë më pak. Ne nuk do të shkojnë në më shumë detaje përse kjo po ndodh.

Kjo është me të vërtetë interesante të dini të vërtetën, unë do të thonë se kjo është e lidhur me epokën dhe periudhën e universit në të cilën jetojmë.

Fakti se jeta në ditët e sotme njerëzore do të shkurtohen përshkruhet më shumë se 5000 vjet më parë në shkrimet autoritative Vedic. Nëse çdo detaje interesante - shkruani pyetjet tuaja në komente.

Por ne nuk jemi të devijojnë nga tema - do të vazhdojnë. Kështu që unë shpresoj që ju të kapur atë shpresë se jeta mund të rritet dhe ajo do të rritet me ndihmën e shkencës moderne - kjo është pak pa kuptim. Prandaj, masat e nevojshme në të vërtetë mund të ruani shëndetin tuaj dhe të vërtetë, sikur - se na ndikojnë.

Cilat janë këto masa? Në - Së pari, është kuptimi juaj që absolutisht të gjithë veprim juaj për të përmirësuar shëndetin - kjo nuk është një humbje kohe.

Në qoftë se ju edhe të fillojnë të përqëndrohen në atë, çka dhe sa hani ju dhe se ju gjithmonë të përdorni në jetën time (kjo është zgjedhja e kimikateve të familjes, veshje dhe më shumë) - kjo është ndikimi në jetën tuaj.

Fakti se vetëm për shkak se ne kemi për të vazhdimisht hyn në stomak, ose ne mund të vazhdojë të ekzistojë apo shumë të reduktuar atë. Por gjithashtu duhet të mendojnë dhe mbi: çfarë keni vënë në trupin tuaj (krem, shampo, etj), si është e natyrshme që të bëhet më pak dhe më pak. Gjithashtu, një faktor i rëndësishëm është se ku jetoni.

Nëse ju jetoni në qytet - sa më shpesh të jetë e mundur të marrë jashtë në fshat.

Nëse u jepet shans odohnut fundjavë - se ndjenja e mbetur në qytet, të mbuluara me smog i ngopur ose substanca të tjera të dëmshme? Edhe kati i ditës së kaluar jashtë qytetit mund të rregulloni fuqinë tuaj të paktën për ditën e ardhshme. Ajo do të duket se unë "nuk e hapur Amerikën", dhe të mos thënë asgjë super të re.

Por ... Shumë, për arsye të ndryshme, nuk do të përpiqet për të përdorur përpjekje minimale dhe për të përmirësuar lidhjen e mendjes dhe për të ruajtur shëndetin e tyre. Çfarë keni ndonjë ide se si për të rritur jetëgjatësinë?