Çfarë përcakton shëndetin


Pse - ne tani duam të gjeni më shumë në: ajo që përcakton shëndetin secili prej nesh?

Edhe pse gjithashtu dua të flas për shëndetin fizik. Ndërsa të gjithë ndoshta është i vetëdijshëm se shëndeti fizik - kjo nuk është e gjitha.

Nuk janë vetëm katër komponentët që duhet të ndiqen për të ruajtur

Shëndeti në nivelin fizik.

Së pari, ajo që përcakton shëndetin - është të ushqyerit. Në të vërtetë ajo është një aksiomë, dhe ju, lexuesit e mi të dashur blog ndoshta e dini atë. Për shembull, duke praktikuar ushqim të papërpunuara apo vegjetarian - ju jeni me siguri duke ndihmuar trupin.

Edhe në qoftë se ju vetëm nuk pranoi të marrë helmin e alkoolit dhe të hiqen nga patate të skuqura dietë, biskota, marshmallows dhe Labuda tjetër - ju mund të mirëpritur.

Gjëja e dytë që ndikon në shëndetin e të gjithë ne - pastrimin e praktikave. Kjo mund të jetë agjërimi, i detyrueshëm largojë veten nga overeating, sulmet e shpeshta ndaj natyrës, etj Zgjidhni atë që ju më afër në shpirt.

Një tjetër faktor i rëndësishëm që unë dua të tërheq vëmendjen - Aktiviteti fizik dhe sport. Pasi ju të ndaluar ushtrimin - tonin e muskujve dhe në përgjithësi në depresion. Plus, aktivitet mendor gjithashtu ul.

Njeriu fillon të ndjehen brenda vetë moshës dhe letargji. Kjo tashmë mund të fillojë në 20 vjet nëse djali apo vajza janë joaktiv dhe nuk një mënyrë jetese të shëndetshme.


Gjëja më e thjeshtë që ju mund të bëni - është duke ecur në distancë. Edhe vetëm duke ecur çdo natë - ju jeni duke ndihmuar trupin tuaj të shërohen dhe forcat e brendshme të aksioneve. Edhe pse më mirë - se - që më aktiv.

Dhe më në fund, ajo që përcakton statusin tuaj, kjo është humor emocionale në jetë. Zhvillimi i të menduarit pozitiv dhe cilësi të mirë - ajo do të jetë shumë më e lehtë për t'u marrë me problemet e mundshme dhe situatave.

Mundohuni të mbani mendimet tuaja në të njëjtën hapësirë ​​si trupin tuaj. Të gjitha më lart është i ndërlidhur dhe duhet të zbatohet në praktikë vetëm në kompleks.

Më e rëndësishmja ajo që përcakton shëndetin - për të punuar jashtë për një sistem që do të ndikojë patjetër një mënyrë jetese të shëndetshme.