Zbuluar Syroyid njohur


Është mirë që çdo vit një listë të quajtur " Syroyid njohur "A është në rritje.

Dhe kjo nuk është vetëm fanatikë apo ata që në këtë botë asgjë mund të shpëtojë.

Lista e qenieve njerëzore të vazhdueshme që zënë niches shumë të ndryshme dhe profesionin në shoqërinë tonë.

Edhe në rrethim i tij vënë re se njerëzit e zakonshëm kanë filluar të kuptojnë se si të papërpunuara modele të hahet ushqim, pacienti nuk si dashuroj.

Edhe pse, unë rrëfej sinqerisht, në qoftë se unë diku nja dy vjet më parë tha që unë do vegjetarian, shumë më pak se të kalojë në ushqim të papërpunuara - Unë do të vetëm të paktën qeshi dhe tundi gishtin e tij në tempullin e tij. Dhe kohët e fundit, ai e ka dëgjuar me interes të madh dhe ka shkruar përshtypjet Syroyid që me të vërtetë kanë diçka për të thënë

Dhe mbani mend, kur unë u pyet: "A ka ndonjë njerëz të njohura, të famshëm dhe yjet, duke praktikuar ushqim të mirë?" - Mendova. Unë kam qenë shumë kurioz dhe nëse dihet Syroyid të angazhuar, të tilla si muzikë, kulturës, modës, menaxhimin, etj?

Ndoshta këto janë të njohura Syroyid dalë me menu e tyre për Syroyid ose organizoi lëvizjen e ushqim të shëndetshëm dhe, në këtë mënyrë, janë bërë më popullor, ose anasjelltas.

Përgjigjet nuk duhet të presin gjatë. Pas disa orë në internet - gjeti një shumë të informacionit që unë u frymëzuar personalisht. Deri tani, një lëvizje më popullor në Perëndim, dhe ne duhet të jemi, ndoshta ende në foshnjërinë e tij - mos të jetë i befasuar se lista e mëposhtme do të përbëhet kryesisht nga yje të huaja.


Edhe pse tonë gjithashtu, sigurisht, nuk është. Dhe tani ju doni të ndani zbulimin tuaj. Ju vetëm të paraqesë një listë të emrave, si biografi i tyre mund të gjenden kudo.

Ngjarje aq i famshëm Syroyid:

- Anthony Kiedis - frontman RHCP,

- Donna Karen - si rroba projektuesi për gratë, një dietë e re ka rënë rreth 10 kg, e tronditëse të tjerët, dhe shkaktoi veten me interesin e shpejtë.

- Woody Harrelson - Aktori i Hollivudit,

- Alicia Silverstone - Aktorja e Hollivudit,

- Carol Alt - duke qenë një supermodele, ka shkruar 2 libra për ushqim të papërpunuara dhe shpërndan dietën e saj të ri në mesin e miqve dhe të mjedisit

- Jason Mraz - është si një muzikant, kompozitor dhe këngëtar. Edhe në 2008 filloi të promovuar mirëqenien e tyre në dietën ushqimore të papërpunuara para dhe pas rrjeteve sociale, duke i thënë se si ai i pëlqen "smoothies jeshile" në mëngjes.

- Madonna është e njohur për të gjithë,

- Kevin Bacon, Christina Ritchie, Matt Dillon dhe shumë të tjerë. Ajo duhet gjithashtu të theksohet se kjo është natyrisht yll shkaktuar që është në perëndim ishin restorante modë dhe institucionet që shërbejnë ushqime të papërpunuara vetëm të jetesës.

Të famshëm tona dhe Syroyid i famshëm:

Siç e thashë më parë, mbetur tonë shumë prapa numrit në këtë listë:

- Alex Martynov - solist "Stsenakardiya"

- Konstantin Raikin - aktor, artist,

- Dzhigurda - aktor, këngëtar,

- Lev Pontryagin - matematikan i madh rus.

Ndoshta dikush - yjet e reja gjithashtu praktikuar "dietë live", por ndoshta për disa arsye nuk duan të zbulohen para nuk pidmochyty kishte një emër fazë apo imazh.

Një tjetër fakt interesant. Ka ngjarje Syroyid janë gjithnjë e më të popullarizuara në mesin e gazetarëve dhe mediave.