Shkrimet e shenjta Vedic


Burim, i cili krijoi Shkrimet e shenjta Vedic , Perëndia është Perëndi.

Ai i krijoi që në fillim të lindjes së botës dhe, më vonë, i dorëzoi ata në ne dhe nipërit e mbesat e Racës së Madhe.

Shkarko fund është se për çdo botë, shumë prej të cilave kanë rregulla të veçanta me të cilat ekzistenca e çdo qytetërimi do të jetë në harmoni me natyrën dhe mënyrën universale të jetës.

Sigurisht, ka rregullat ekumenike, të tilla si kohë ose drejtës materiale i karma, e cila ekspozuar të gjitha krijesat që banojnë në botën materiale. Ne, nga rruga, gjithashtu bien nën ndikimin e tyre.

Pra, për të gjitha qënieve të gjalla me mendje dhe nuk devijojnë nga e propozuar sundon gjithësinë - është një koleksion i settings, e cila inkurajoi secili prej nesh për të jetuar.

Pse ishin shkrimet e shenjta Vedic?


Fakti që më shumë fjalë për fjalë 5000 vjet më parë, njerëzit në përsosjen e tyre shumë më të ndryshme nga ne për të mirë. Shumë njerëz mbahen shkrimet e shenjta Vedic dhe informacione të tjera në mendje. Shkruani ose që nuk ka kuptim.

Për shembull, sot, që ne mësojmë ato shkrimet e shenjta Vedic që janë tani në dispozicion - fjalë për fjalë, nuk mund të jetë e mjaftueshme për një jetë. Por paraardhësit tanë jo vetëm e dinte pothuajse të gjitha rregullat e rendit botëror, por gjithashtu përdoret vazhdimisht në jetën e tyre.

Madje edhe atëherë, rreth pesë mijë vjet më parë, atëherë sages parashikoi se njerëzimi do të degraduar në masë të madhe.

Kjo është arsyeja pse ata u mblodhën të gjitha njohuritë, pastruar ata dhe të regjistruara në një mënyrë të veçantë. Ata regjistrohen të gjitha mesazhet në atë gjuhë dhe e kthen çdo gjë që duhet të kuptohet nga njeriu modern.

Të gjitha urtësi akumuluar regjistruar në një librat e përgatitura posaçërisht sages krijuar mësoi këtë rast. Paraardhësit tanë përdorur letrën runik (karaktere), e cila ishte gati pesë milionë. Gjithashtu përdoret shkrimin qendror.

Më vonë Vedas strukturuar në të ashtuquajturin Santi. Më të Santa që i njëjti tekst mund të lexohet nga e majta në të djathtë, djathta në të majtë, lart-poshtë dhe poshtë-lart.

Vedas e para janë shkruar më shumë se pesë mijë vjet më parë janë duke u fokusuar në shtrirjen e degradimit tonë. Ajo përmbante informata mbi 5000 vjet përpara. Kjo do të thotë se nuk ka informacion mbi zhvillimet e deritanishme dhe madje edhe pak për të ardhmen tonë. Kjo është se si janë shkruar Vedas - ishte baza dhe themeli i letërsisë moderne.

Sot, Shkrimi Vedic dhe urtësia që ai përmban mund të ndihmojë absolutisht çdo person dhe shoqërinë si një e tërë për t'u marrë me përsosmëri dhe shpirtërore.

Nuk ka informacion mbi astrologjisë, matematikës, shëndetësisë, ndërtimit dhe të plotë të shkencës praktik.

Nga rruga, unë dua të theksohet se njohja e paraardhësve tanë në këto shkenca kanë qenë shumë më të thellë sot.

Vetëm në qoftë se shkenca moderne - është disa mbetje të dijes së lashtë - të ariane Veda dhe shkrimeve Vedic të gjitha - është përqendrimi fillestar nuk është shtrembëruar njohuri të universit tonë. Vetëm duke e ditur këtë kokërr e lashtë të urtësisë - ajo mund të përmirësojë seriozisht jetën e tyre dhe të organizojë hapësirën tuaj.