Shkolla Vedic


Për të filluar me, Shkolla Vedic është krejtësisht e ndryshme nga e tashmja.

Kur familja modern - një fëmijë është dhënë në shkollë - që do të thotë se prindërit e mësimdhënies fëmijët e tyre zhvendosur për të huajt e tjerë.

A mendoni se njeriu modern mund të japin mësuesit në qoftë se ato janë paguar, dhe madje edhe fëmijët e aq shumë sa që nervat të mjaftueshme jo në të gjitha?

Aq më tepër kur mësues vjen në shkollë - kjo mund të sjellë problemet e tyre me fëmijët.

Një shkollë Vedic u ngrit në mënyrë të ndryshme dhe të gjithë i ndryshëm nga sot.

Për shembull, çdo djalë apo vajzë trajtoheshin si një person të plotë.

Vë sekret në partneritet të mësuarit. Çdo fëmijë ishte ekuivalent si një i rritur. Kjo është Ariane Vedas përshkruani edukim të duhur dhe edukimin e fëmijëve.

Një student dikur kaluan në një nivel me të rritur dhe veprimet e tij, përkatësisht, ishin edhe të rriturit. Sistemi aktual i arsimit është i ndërtuar në për të bërë biorobots personi, dhëmb i bindur në sistem.

Duke i detyruar të ulen kështu - atëherë shkruani diçka - diçka. Siç thonë ata, nuk e shpjegoni për mua. Në të kundërt, kultura Vedic është ndërtuar nga një. A ka çdo personi shkollë Vedic arsimuar si një të plotë, krijuese, personalitetit unik.

Paraardhësit tanë, sipas shkrimit të Veda, u përpoq për të zhvilluar një fëmijë deri në 16 vjet.


Gjithashtu, sekret ishte se paraardhësit tanë ishin në gjendje të shkaktojë gjithë fëmijët e interesuar në të mësuarit.

Për shembull, kur duke studiuar astronomi - tymi dhënë detyrë sugjeron vetë: se si kozmosi dhe universi. Në këtë rast, fëmija është gjetur përgjigje bazuar në përvojën - më shumë, me argumente, tha mentori i tij gjetjet e tyre.

Paramendoni se si shkollë Vedic zhvilluar kujtesën, kreativitetin, personalitetin e çdo personi.