Lead si një grua është


Charge, atëherë e di. Në përputhje me rrethanat, Gruaja Vedas - Njohuri për veçoritë e psikologjisë femërore dhe ndjenjat.

Të Vedas thonë se gratë - si një fëmijë.

Një fëmijë mashtrohen lehtë, besohet gjerësisht, dhe akoma, i pambrojtur.

Dhe seksi më i dobët duhet gjithmonë të mbrojtur, të kujdeset për të dhe të mbrojtur.

Lead një grua të përshkruar atë onaotvechaet për stabilitetin. Kjo është për shkak të faktit se vajzat dominuar energjinë e tokës dhe ujit. Nëse një vajzë nuk do të angazhohen në marrëdhënie seksuale, u takua me burrin e saj të parë - ajo mund të bëjë jetën e tij të lumtur dhe të sjellë stabilitet në familje.

Për ta bërë këtë, njeriu duhet të ushtrojnë kujdes të vazhdueshëm për gratë.

Në shkrimet e lashta të një gruaje - gjysmës njeriun më të mirë dhe ajo është përgjegjëse për pastërti dhe qetësi. Prandaj, një grua është nga natyra gjithmonë kërkon të ruajë pastërtinë përreth.

Seksi i dobët për çdo njeri - një anije në oqeanin e jetës. Ajo gjithmonë të mbështetur burrin e saj në çdo mjedis. Gjithashtu, të çojë një grua të themi se çdo vajzë duhet të dini 64 detyrat kryesore dhe gjithmonë ndjekin ato.

Sidomos tani, në kohën tonë. Nga - faktin se shoqëria jonë në tërësi filloi të përkeqësohej - burrat nuk kanë forcën për të vënë jetën tonë në rrugën e duhur. Unë kujtoj se ajo është e burrat ishin gjithmonë në civilizimin tonë dhe zhvillimin e vetë-ndërgjegjësimin.


Prandaj shkrimet e shenjta Vedic thonë se ajo është seksi më i dobët duhet të marrë mbi këtë barrë. Ajo duhet të zhvillojë vetë të shkaktojë fuqinë njeri e krijues dhe krijues. Nëse është kështu, secili do të fillojë për të përmirësuar veten - ajo do të fillojë të përmirësohet njeri tjetër. Edhe pa dijeninë e tij.

Në këtë mënyrë ne mund të rivendosur kulturën tonë që na solli arian Vedas. Pa kuptuar se çfarë të themi për gruan Veda në botë sot - ne nuk ka mbijetuar gjatë. Gjatë 100 viteve të ardhshme ne mund të përkeqësohet në mënyrë që të shkatërrojnë planetin tonë larg.