Vegetarianism dhe sport


Nuk ka liri mustak që është ka njerëz që besojnë se vegetarianism dhe sport - Ata janë dy gjëra krejtësisht të papajtueshme.

Nëse ju mendoni kështu, ju ende keni disa dyshime - atëherë ky artikull është për ju.

Si miratuar në këtë blog - të gjitha detajet rreth vegetarianism dhe sportit në bazë të provave dhe studimeve shkencore.

Përveç kësaj, faktori njeri është i përfshirë. Kjo do të thotë se bazat e gënjeshtrave dhe një eksperiencë personale të vegetarianism. Pra, le të fillojë.

Akademikë britanike në fushën e ushqim të shëndetshëm dhe atlet paralele - koha e tyre të angazhuar në se ishte për njerëzit që ishin përgatitur për një ekspeditë në malin dietë.

Gjithashtu flitet për njerëzit që ishin përgatitur për të shkuar në një ekspeditë në temperatura shumë të ulëta. Ky është poli veri dhe Arktik. Ju ndoshta e dini se në malet dhe në temperatura të ulëta - një person konsumon shumë energji dhe përpjekje.

Sidomos hiking marrë një person një shumë të pushtetit. Marrë nga opyta.Tak personal këtu, ai tha se ata që praktikojnë vegetarianism mund të sigurtë të ushtrojë. Çfarë ju duhet të bëni është të bëjë dietë e duhur.

Kujtojnë se që kjo është një atlet dijetar në çiklizmit, ai konfirmon, bazuar në përvojën e tyre personale se vegetarianism dhe sport - kjo është një kombinim i madh.


Jo për frazat bukura unë dua të shtoj se J. Fenn, dhe ky është emri i këtij njeriu, ngarje mijëra kilometra në biçikletë.

Për shembull, shumë atletë kanë frikë se trupi do të mungojnë proteinave në trup fillojnë problemet dhe devijime. Për të shkruar një artikull të quajtur "proteinë papërpunuara ushqimore." Recommended Reading, pasi ka përshkruar argumente shkencore.

Dhe gjithashtu, përveç për vegetarianism dhe vini re sportive në vijim. Dietë e çdo vegjetarian mund të bëjë duke shtuar ushqime proteinike të tilla si arra, fasule, proteina soje me bazë, etj Proteina do të mjaftojë.

Zabuhornyy, ose më mirë të nutritionists kanadeze dhe amerikane thonë se ka patjetër përfitimet e vegetarianism - për faktin se trupi merr shumë më pak toksina.

Organizmi është ndezur për të prodhimit këto helmet, dhe bën çdo përpjekje për të ushtruar.

Kjo çon në faktin se VEGJETARIANËT ka më shumë forcë dhe durim. Ajo mund të jetë një përfundim i mrekullueshëm. Pa marrë parasysh atë sport që jeni duke bërë apo duke planifikuar për të bërë.

Nga përvoja personale, por edhe në bazë të mendimit të ekspertëve të duan pozitivisht thonë se vegetarianism dhe sportive - është një përzierje e fuqishme për të përmirësuar shëndetin tuaj.