Vegetarianism dhe ushqim i veçantë


Industria e ushqimit çdo vit vendos rekorde të reja dhe ndoshta vegetarianism dhe ushqim i veçantë mund të na shpëtojë nga kjo. Na ruaj nga e njëjta.

Për shembull, një person që jeton në një shoqëri moderne mund qetësisht "të denoncuar" një tas të madh të borscht, kapin patate në krye të pres, dhe më në fund për të pirë çaj me ëmbëlsira.

Rezultati është një dështim për të vënë në stomak, dëshira për të shtrihem për të pushuar dhe u shfaq nga askund lodhje.

Çfarë përkëdhel buds shije e tyre, një burrë i jep një stres të fuqishëm për trupin tuaj - mendoj dembelizmi.

Sinqerisht, në fillim, kur kam filluar praktikimin vegetarianism - zakone blyudomanskie ende ka mbetur.

Prandaj ndodhi është se nayidavsya në dështim, dhe ishte përpjekur të shpjegojë se pse ai e bëri atë.

Pastaj filluan të mendojnë seriozisht për situatën, si shumë kanë dëgjuar për rreziqet e overeating.

Për ata që ende nuk e kuptoj fare këtë frazë të thënë në vijim. Nëse një fjalë - ushqim i veçantë - të hahet atë, pasi e ndarë atë në proteina, karbohidrate etj

Vetëm kështu që uhlevodystoy hëngre majë, dhe fasule pastaj shtoi menjëherë proteina. Intervali në mes doza të proteinave, karbohidrateve dhe yndyrore ushqime duhet të jetë të paktën dy orë. Kjo është se sa kohë ju nevojitet ushqim për të peretravytysya në stomakun tonë dhe të shkojnë në.


Pra, devijuar pak nga tema ...

Kur unë kam overeaten disa i mirë dhe ishte e vështirë për stomakun - filluan të analizuar seriozisht çështjen dhe arriti në përfundimin se internetit për të më ndihmuar.

Pas rreth tridhjetë minuta në internet në PC tim ishte një libër i mrekullueshëm për vegetarianism dhe ngrënies të veçanta. Dhe atëherë unë instinktivisht e dija se kjo është ajo që unë u mungon në vakt të ri. Për informacion, telefononi vegetarianism të ri të sistemit.

Vetë libri përmbante një shumë të ushqimit të mirë me një furnizim të veçantë të energjisë. Dhe për atë falënderim special për të autorit, libri i parë përshkruan çfarë pushtet e shoqatës dhe vegetarianism nuk mund saktësisht një mik, furnizim të veçantë pushtet.

Dhe Dhe ju mund të imagjinojmë se çfarë një kombinim i fuqishëm - ushqim vegjetarian dhe të veçanta që ju ndihmojnë të ruajtur shëndetin e mirë gjatë gjithë jetës.

Prandaj, në qoftë se ju jeni një vegjetarian dhe ende nuk praktikojnë vakt të veçantë - të përpiqen në përvojën e tyre dhe të shohim për veten tuaj.

mund të shkruaj rezultatet tuaja në komentet më poshtë.

PS: nëse ju jeni praktikues vegetarianism dhe ushqim të veçantë në përvojën e tij personale vënë re të këqijat e vegetarianism - gjithashtu shkruaj - do të jetë interesante.