Vegetarianism dhe ushqimi i shëndetshëm


Vetëm njerëzit me një mendje të mbyllur mohohet ende ushqim vegjetarian dhe të shëndetshme .

- Për arrogancën e tij dhe mungesa e vullnetit për të dëgjuar - ato janë thjeshtë humbin shëndetin e tyre.

Këta njerëz janë gjithashtu të nevojshme, si një tregues se si të bëni nuk është e dëshirueshme.

Në mënyrë për të larguar disa mite rreth vegetarianism dhe ushqim të shëndetshëm - janë duke ju ndjekur informacion.

Në thelb, kur fëmijët apo të afërmit të ndaluar të hahet mishi - njerëz të moshuar kanë filluar të rebelohen dhe e konsiderojnë veten ekspertë në të ushqyerit. Edhe pse pesha e tyre dhe kusht strukturore sugjeron ndryshe. E pra, Zoti e bekoftë ata.

Ata nuk mund të kuptojnë se çdo perime, fruta, dhe në përgjithësi pothuajse të gjitha ushqime përmbajnë proteina.

Dhe furnizuesit më të mirë të proteinave bimore është e njëjtë: fasule dhe soje, të cilat përdoren gjithnjë e më shumë nga prodhuesi për prodhimin e salcice dhe produkteve të tjera të ngjashme.

Njerëzit edhe të ndalohen që të kuptojnë se shumë të njëjtë sallam mish praktikisht asnjë. Edhe në qoftë se produkti është i shtrenjtë - kjo nuk do të thotë se ka një shumë të mishit. Gjithashtu, ajo vjen shtrënguar që të gjithë ngrënësit e mishit të dashur aminoacidet që gjenden në produktet e qumështit, perime, arra, bishtajore, dhe shumë gjëra tjera.

Mish në krahasim me dietë të tillë të fuqishme dhe të ndryshme vegjetarian thjesht pushimi në heshtje mënjanë. Kjo është arsyeja pse vegetarianism dhe ushqimi i shëndetshëm mund të vihet në një shkallë më të avancuar në dietë e njeriut.


Ata që praktikojnë vegetarianism më shumë se 10 vjet para se ajo vdiq jashtë - për shkak të mungesës së proteinave. Në të kundërtën, mund të tregojnë histori në lidhje me këto përmirësime pozitive në shëndetin që e mishit-ngrënësit kurrë nuk ëndërruar të. Shkoni përpara.

On - faktin se në tavolinë çdo vegjetarian zënë një pjesë të mirë të perime, herbs, manaferrat, fruta, arra dhe kështu me radhë - trupi i njeriut gjithmonë diversitet i mjaftueshëm merr më mikro dhe makro.

Ju duhet të dini nga biologjia që çdo produkt përmban një kompleks të veçantë të pasura me vitamina dhe ushqyesve. Dhe kur ju filloni një bisedë me një tifoz të zjarrtë të myasoedeniya, ajo disi bie në një mpirje kur ju filloni të mësoni si të peshkut, enët e mishit dhe dietë vezë mund të japin trupit me të gjitha të nevojshme.

Kjo përgjigje dëgjojë atë - diçka si: "E pra, ne të gjithë kemi, por ju bëni." Fjala "të gjithë" dhe të kuptojnë tre pika ushqim lartpërmendur. Pra, nëse sarkofag dimër zgjedh tri lëndë që ai është për të ngrënë - mish, peshk apo vezë përsëri - e vegjetarian para një gamë të fuqishme të produkteve që ofrojnë ushqim të mirë.

Prandaj, avantazhet e vegetarianism qëndron në faktin se si praktika tregon - ushqim vegjetarian më të larmishme. Në fund të vegetarianism dhe ushqim të shëndetshëm mund të them ... Nëse ti e kupton se kjo është rruga për shëndetin - shkoni për të dhe nuk paguajnë.

Nëse kundërshtarët qëndrojë në rrugën - vetëm busull e tyre dhe nuk i kushtoj vëmendje atyre.