Vegetarianism dhe fëmijët në aspektin e energjisë


Tema më poshtë është shpalosur " vegjetarian dhe fëmijët "Bazuar në argumentet praktike rektor i Institutit të Ekologjisë Sociale.

Çdo vit vjen gjithnjë e më shumë foshnjave me një lloj të ri të të menduarit dhe botëkuptimi.

Kjo nuk ka të bëjë me fëmijët vjollcë. Këto janë fëmijët normale - harbingers e një epoke të re në zhvillimin e shoqërisë sonë.

Sot, ata djem janë të lindur, në të cilin aktivitet valë truri është më i lartë se në të rriturit 6 herë.

Truri i tyre vepron në një frekuencë prej 40 Hz. Në terma të thjeshtë - është frekuenca - që sot ne të diktojë hapësirë.

Ajo përshkruan në shkrimet e tij rektor i Institutit për Sociale Ekologji V.

Gubanov.

Dhe se sistemi ynë diellor është duke lëvizur në një krah të ri të galaktikës - shkencëtarët kanë thënë. Çfarë u tha?

Sot, gjithnjë e më shumë prindërit ngre pyetje e refuzimit natyrshme e nxënësve të hani mish. Interneti është gjithashtu gjithnjë e më shumë filluan të ngrenë pyetje - vegjetarian dhe fëmijët - çfarë të bëni?

Prindërit nuk mund të kuptojnë - pse djali i tyre i dashur apo vajza nuk dëshiron mish dhe ai shkon në vegetarianism. Nga pika e energjisë e parë - prindërit janë tani në një frekuencë prej 6 - 8 Hz. Kjo është një energji i përafërt dhe i ulët i epokës së vjetër nga të cilat ne pothuajse majtë.

Në përputhje me rrethanat - prindërit në mënyrë të sigurtë mund të hani mish, në këtë mënyrë duke fituar energji edhe më bruto, pirja, pirja e duhanit, etj


Në spektrin e frekuencave të prindërve - është kompatibil. Si të përmendur më lart - frekuencës opinionin e energjisë dhe foshnjave të reja - 34-40 Hz.

Kjo është një më delikate dhe të lartë të energjisë. Kur ata fillojnë tani për të rindërtuar të gjithë sistemin diellor. Në qoftë djalë apo vajzë jap për të ngrënë mish - Fuqia e fëmijës refuzon energjisë bruto. E njëjta gjë mund të jetë peshk, vezë dhe budallallëqe të tjera.

Mos harroni rregullin e gjithësisë - si tërheq si. Vetë djemtë subconsciously duan të hanë ushqim të Mëshirshëm. Të gjitha ushqim - që e shkatërron trupin pak - kjo është e neveritshme.

Prandaj, vegetarianism dhe fëmijë sot - është gjithnjë e më e zakonshme temë.

Jo vetëm se - kjo është normale. Gjithashtu, temë e "mjekut vegjetarian dhe fëmijët 'u rrit kategori më të lartë - E. Komorowski.

Nënë e re pyeti mendimet e tij për të hahet fëmijët e tyre, e cila nuk është edhe një vit. Çfarë pediatër E. Komorowski tha - "Nëse një djalë apo vajzë veten refuzojnë mish - këshilla për prindërit - definitivisht nuk insistojnë. Le veten të bëjnë zgjedhjen e tyre. "

Kjo është, keqkuptim prindërit e një ushqimi stil për fëmijët të sigurt të metat kryesore të vegetarianism. Lajm i mirë është se vegetarianism është duke u bërë gjithnjë e më popullore në njerëz mendje fillon të hapet.

Mjekësi zyrtar ka njohur se vegetarianism dietë dhe fëmijët konceptet plotësisht të pajtueshme, dhe nuk kanë asgjë për të frikës. Një zgjedhje e ju të bëni tuaj. Për ta bërë këtë, unë rekomandoj për të biseduar me ata që tashmë kanë vegjetariane rinj.