Vegetarianism dhe Shtatzënia ose nuk mund të jetë


Më i njohur i Vegetarianism dhe Shtatzënia njerëz që kanë jetuar atë në përvojën e tij.

Në të vërtetë, për ta sot dhe do të diskutohet.

Çift, të dy burri dhe gruaja - praktikuar vegetarianism.

Unë kam qenë duke vizituar këtë palë. Mashkull për mbi 10 vjet që praktikojnë vegetarianism, dhe gruaja e tij për rreth katër vjet. Kur çështja erdhi vegetarianism dhe shtatzënisë - ata vetëm vendosën se ata do të kenë fëmijë pa ndryshime në dietën e tyre.

Ata kanë përvojë të gjatë personal në nënndërgjegjeshëm instalimin depozituar se sa përdorimi i mishit dhe produkteve të tjera të ngjashme nuk mund të merret.

Megjithatë, shumë prej tyre filluan të thonë se vegetarianism dhe shtatzënia - është koncepte të papajtueshme. Disa mjekë nga sagely, dhe të njëjtat teori të arsyeshme të them se fryti nuk bën normalisht në gjendje për të formuar.

Diçka tjetër. Tretë në përgjithësi shihet si i parregullt. Palë ynë, të armatosur me përvojën e VEGJETARIANËT tjera - vendosur për të vepruar.

Siç njihet nga babai, ishte eksitim që diçka mund të jetë i gabuar, por një çift prej tyre refuzojnë vmestepytalas krah. Procesi i shtatzënisë, sipas nënës sime, ishte shumë më e lehtë se gratë shtatzëna nuk praktikojnë vegetarianism.

Edhe lindja u zhvillua të nënës pa probleme dhe të parashikueshme të njohur.


Dhe gjëja më interesante në këtë histori në lidhje me shëndetin e fëmijës së palindur dhe nënës kishte kohë pas lindjes.

Nëna ime pas lindjes së fëmijës shpejt rifitoi formën e tij. Brenda disa muajsh pothuajse të thuhet se kjo grua kohët e fundit lindi. Dhe kjo nuk do të mburremi shumë moms të cilët nuk e kanë praktikuar ende vegetarianism. Le të shpresojmë se gjërat do të ndryshojnë së shpejti ...

Plus, fëmija ka lindur i shëndetshëm dhe i fortë. Pra, nëse ju jeni duke menduar për vegetarianism dhe shtatzënisë - të jesh apo të mos jetë - bisedoj me ata që e kanë jetuar atë.