Vegetarianism në Indi është themeli i vegetarianism moderne


Që nga kultura Vedic është mjaft e zhvilluar në Indi - se vegetarianism në Indi marrë zhvillim shumë të fortë.

Më saktësisht nuk ka marrë dhe ruajtur.

Kjo nuk është vetëm një rastësi.

Më shumë për 3.000 vjet më parë, toka ishte praktikisht nuk ka njerëz të cilët kanë ngrënë mish.

On - faktin se ne kemi pak më shumë se 5000 vjet më parë, u largua në përkeqësim - mish hahet u bë më popullor dhe tani ne mund të shohim se çfarë ndodh.

Për shembull, sipas disa raporteve, në shekullin e gjashtëmbëdhjetë në atë që është tani mish Indisë ngrënë pothuajse askush nuk përdoren.

Që nga India është - një nga fortesat e fundit të kulturës së paraardhësve tanë - se vegetarianism në Indi, në një kuptim, si një rreze drite për të gjithë njerëzimin.

Kjo është për shkak të faktit se shumica e njerëzve besojnë se nuk vegetarianism si një dietë krejtësisht natyrore dhe mënyrën e jetesës.

Dhe ne në CIS dhe ju mund të shihni se çfarë po ndodh. Për më tepër, kultura jonë na jep një kuptim, se vakt - jo vetëm të mbushur stomakun dhe për të marrë sende të ndryshme të dobishme, por edhe për të kënaqur dhe të ushqyer trupin tonë delikate.

Për shembull, ushqimi është i përgatitur në mënyrë që ajo është ndikimi i detyrueshëm i ushqimit në mendjen e hollë të trupit dhe arsyes. Ne që jetojmë në Rusi, ne vëmë re të këqijat e vegetarianism është se ne duam që të jetë si kulturën perëndimore dhe të marrë parasysh të gjitha ushqimet, përbërjen e elementeve kimike dhe numri i vlerave të energjisë.


Vegetarianism në Indi madje zhvilluar tani në mënyrë që njerëzit rregulla të caktuara që përshkruan Ayurveda, dhe më të përpiqemi për të kultivuar drejtën time familjare dhe ushqim të shëndetshëm.

Për shembull, njerëzit kanë një fëmijë të mësojë se cilat produkte janë në përputhje me njëra-tjetrën dhe cilat jo. Për më tepër, pas rregullave të përcaktuara të paraardhësve tanë, njerëz të përpiqen për të grumbulloj pak nga pak jo vetëm ushqim, por edhe të mësojnë: kur disa ushqimi është zhytur më mirë.

Çfarë tjetër mund të shtohet pozitiv është fakti që lavdia e perëndive që qytetërimi perëndimor teknokratike e prekur të gjithë vendin. Shumica e patate të skuqura, burgers, birrë dhe sende të tjera është kultivuar në qytetet e mëdha.

Dhe më larg nga ura - e vegetarianism në vend mbi zambak uji lulëzon. Për shembull, ka një fshat ku të gjithë banorët janë vegjetarianë, ose të para-foodists.

Prandaj, ne mund të themi se vegetarianism në Indi - është se vegetarianism e saktë që nuk janë të gjymtë nga shkencëtarët moderne që jo gjithmonë marrin parasysh trupi delikate.