Ever wondered atë që ata thonë përjetuar Syroyid e jetës


Ata për të cilët ne mund të themi se ata Syroyid - Njerëzit të cilët jo vetëm ndryshuar atë në fshat zakonshme, dietë, dhe gjithashtu të ndryshojë stilin e jetës së tyre.

Megjithatë, ne nuk mund të themi se plotësisht, por çfarë ndryshimesh kanë ndodhur - është i qartë.

Kur kam thënë kush e Syroyid - vetëm mendova se ishte njerëzit që hanë vetëm djathë.

Dhe kur unë mësova se ajo duket një stil të ushqimit dhe jetës. Dhe gjithashtu kur kam filluar për të mësuar në lidhje me atë pak ushqime - mendonin se ishte diçka që të gjithë duhet të aspirojnë. E pra, edhe në qoftë se jo të gjithë, por pjesa më e madhe aq i sigurt.

Këtu, unë nuk jam do të ju tregojnë se çfarë - ky ushqim super i zgjedhur apo traktate shkencore përshkruaj këtu.

Vetëm të tregoj historinë e jetës tonë të përditshme me ju.

Për ata që nuk e di, them atë që një ushqim të papërpunuara para dhe pas. Ky përdorim i ushqimit pa trajtim të ngrohjes dhe refuzimit të tyre të ziera, të skuqura, më shumë. Më konkretisht - temperatura, të cilat mund të jenë të ekspozuar ndaj ushqimit - është 40 gradë Celsius mbi zero. Sa për ngrirjen - pyetjen mjaft e diskutueshme.

E megjithatë, ata që e praktikojnë dietë ushqimore të papërpunuara, gjithashtu nuk pranoi të mish, vezë, peshk, në të gjitha manifestimet e tyre. Edhe në formë të papërpunuara. Edhe pse ka nga ata që thonë se ata Syroyid që nga të hahet mish i gjallë dhe peshk.


Dhe gjithashtu hani vezë në përafërt. Por kjo sigurisht nuk është për të gjithë. Shumë besojnë këtë devijim.

Si të thuash, për të ngrënë ushqim në formën që ai na dha natyrën - një përshtatje e natyrshme për ata që aktualisht janë duke praktikuar vegetarianism. Më vonë, si unë ishte ende duke shkuar për të shkruar, dhe tani përsëri në histori.

Unë kam qenë në gjendje për të biseduar me një grua të bukur, në të cilën kohën e këtij diabetit shkrim. Ju ndoshta e dini se sëmundja nuk është i shërueshëm praktikisht.

Për më tepër, njeriu, jeta e tij gjithmonë duhet të marrë ilaçe dhe të jetë në kontroll. Kur gruaja dëgjoi këtë stil e ushqimit - ajo pothuajse menjëherë kaloi në një dietë, madje parafytyruar fort.

Ajo e kuptoi menjëherë se çfarë ushqimi natyral ndoshta mund të ndihmojë e saj.

Ajo nuk presin që përdorimi i produkteve pa trajtim paraprak të ngrohjes është - atëherë ajo do të të ndihmojë. Vetëm i tha asaj se në rastin e saj është më mirë për të ngrënë më shumë fruta dhe perime. Tani, unë u tha Syroyid tjetër në atë për më shumë se katër vjet nuk e hani gatuar dhe zgjedh një ushqim ekskluzivisht vegjetarian dhe të shëndetshme.

Gjatë kësaj kohe erdhi përmirësim serioz në shëndetin e tyre, mirëqenien dhe pamjen. Dhe ajo që është më e habitshme - kjo është pothuajse shërohet diabeti!

Trupi filloi procesin e vetë-shëruese. Sigurisht, ajo është jo plotësisht mori shpëtoj e infeksionit, i quajtur diabet.

Tani ajo mund të mburremi se kanë hapur një dietë të tërë të re - ajo ishte në gjendje për të reduktuar dozën e insulinës në 10% të asaj që është rekomanduar nga mjekët.

Dhe ajo thotë se planifikon që së shpejti të braktisin insulinë në të gjitha, siç dëgjohet në komente Amerika Syroyid që shërohet plotësisht sëmundjen tërësisht ushqimin e ri. Tani, thotë ajo, është varësia më psikologjik dhe frika refuzojnë medikamente sesa nevoja fizike.

Secili prej jush mund të fillojnë për të analizuar më thellë këtë dietë dhe mënyrën e jetesës dhe për të përdorur disa nga qëllimet e tyre. Është e mundur për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe ndoshta për të humbur peshë.

Dhe ndoshta edhe atë - se.

Unë do të them se pothuajse të gjithë Syroyid merrni rezultate pozitive në një periudhë relativisht të shkurtër kohe. Kjo i bindur në praktikën e tyre. Dhe në mënyrë që më qartë të ju tregojnë njerëzit e vërtetë - ju jeni një video tronditëse, një grua nuk pranoi të ushqimeve të përpunuara termikisht gjatë shtatzënisë: