Mitër Hog dhe bari i mitrës upland - ndihmë


Përshëndetje miq! Sot do të jetë temë e bisedës tonë, të tilla si bimë derr i tredhur mitrës.

Unë mendoj se kjo është e dobishme për të thënë se barin Upland mitrës do të japin rezultatet e tyre të vërtetë vetëm kur metoda e aplikimit të zgjedhur si duhet.

Ajo do të duket, është thënë mënyrë e thjeshtë dhe e qartë, por fakti është se njerëzit janë thjesht nga injoranca (jo të gjithë të njëjtë për ne që të jenë ekspertë të mjekësisë) e përdorur këtë fabrikë të saktë.

Në mënyrë të veçantë, metodat drejtuar nga njerëz të cilët jo gjithmonë na japin efektin e dëshiruar.

Kjo është kryesisht për shkak të faktit se janë komponimet e bimëve që ne duhet ende flasin, shumë e shumë mund të ndikojë në hormonet e trupit, veçanërisht gratë.

Por, siç thonë ata, çdo gjë në rregull.

Hog mitër


Nëse ju vetëm - vetëm të mësuarit: çfarë një mitër Borovaya, ajo do të ju them në vijim. Ashtu si çdo bari ose bimë të tjera që ne jemi duke konsideruar në këtë blog, kjo është nga pikëpamja e trajtimit të jep efekte disi të pazakonta.

Kur ju filloni të shpenzimeve atë të gjithë - çdo trajtim - në ditët e para mund të jetë shëndetësor edhe më i sëmurë se sa ishte më parë. Por shpesh, për 2, maksimum prej 3 ditësh është një rënie e mprehtë në gjendje të keqe dhe trupi fillon të shkojë në amendamentin.

E rëndësishme!

Kur ju filloni duke e përdorur mitër Grass Upland në ditët e para është e përkeqësimit të shëndetit - ju dhe unë nuk mund ta di arsyen.

Nëse efekt të dukshëm të kësaj bime, unë shkroi një pak më të lartë, ju me të vërtetë të bëhet më pak e saj?

Prandaj, për të shmangur situata të pakëndshme - Unë rekomandoj para se të përdorni për të mbajtur bisedë konsultativ me një specialist që e di gjendjen tuaj aktuale të shëndetit.

Pse është e tillë një ndikim të fortë në trupin tonë? Nëse ne shikojmë në analizat kimike të bimëve (herbs), ne gjejmë atje përbërës të tillë si:

 • kumarin - në mënyrë indirekte ndikojnë në gjak, në mënyrë të veçantë në zhvillimin e trombocitet,
 • iridoids - komponimet e tyre mund të ndikojnë më shumë se 10 funksione në trup (p.sh., laksativ, stomakut, punë kardio - vaskular)
 • hydroquinone - substancë pjesërisht antioxidant por ishte e ndaluar për shkak të rrezikut të saj në shëndetin dhe lëkurës (në tepërt e ndikimit të lejueshme)
 • Arbutin - bashkëdyzimet e tij të veprojë si shërimin (e përdorur shpesh në ilaçe, probleme me fshikëzën)
 • taninet,
 • tjetër.

 • Megjithatë, unë nuk e përmend është se ka një diferencë prej elementeve gjurmë, elementet makro, disa vitamina dhe resins. Dhe nuk ka përmendur faktin se ata nuk mund të ndikojnë aq shumë hormonet dhe funksionet tona, si të listuara më sipër lidhje.

  Si për të bërë Upland mitrës

  Në fakt, në qoftë se ne flasim rreth asaj se si për të bërë Upland mitrës - se ka disa teknika themelore. Po, ka disa metoda që:

 • mund të lënë gjithçka siç është (dmth nuk dëmtojnë shëndetin tuaj, por gjithashtu nuk ndihmon)
 • Metodat më tepër dëm se - çfarë përfitime konkrete.
 • praktikë me përpjekje minimale jap rezultate maksimale.

  Në të njëjtën kohë, shpesh në njoftim të shkurtër.
 • Në të vërtetë, për këtë çështje, kam shkruar një artikull mjaft të gjerë, si të miratuar mitrës derr i tredhur. Nga rruga, bazuar në idenë e Mjekësisë orientale, unë do të shtoj se nëse praktika është më pak e dhimbshme se sa të tjera apo edhe pa dhimbje - atëherë ka shumë të ngjarë se është më i mirë në drejtim të përfitimeve shëndetësore.

  Grass Upland mitër

  Një tjetër fakt i rëndësishëm është upland bari mitër vetë. Fakti se shumë varet nga rajoni i kultivimit. Më i mirë rajon në rritje - Rajoni tuaj. Unë shpresoj se ju e dini se çdo gjë që rritet në zonën tuaj - më e dobishme për ju. Por, nëse ky opsion nuk është, atëherë çfarë?

  Pastaj të përpiqet për të gjetur jashtë, në rajonin e kultivuar këtë barishte? Është e qartë se kjo është e dëshirueshme të mësojnë rreth rajoneve të eko-miqësore (për shembull, se rajonet paprishur në Rusi). Gjithashtu, I do shtuar se barishte mund të përdoret sigurtë me bimët e tjera të dobishme në përgatitjen e infuzione ose teas. Megjithatë, për këtë më poshtë.

  Tea me malore mitrës

  Përmendja e veçantë meriton çaj ku Hog mitër - një komponent kyç. Cilat janë avantazhet e tij? Fakti është se kur ju (në vend të çaj ose kafe në mëngjes) dhe disa këmbëngulin brewed këtë çaj, pastaj e përdorin atë brenda trupi fillon ngopur me komponimet e veçanta që prekin prodhimit të hormoneve.

  Dhe jo vetëm hormonet. Kjo është thjesht një pije me këtë fabrikë dhe duke shtuar të tjerët. Për shembull, ka një pjesë të veçantë në shitje, të cilat janë shtuar në gjethet e thara dhe bar si:

 • Hithrat
 • yarrow,
 • sagebrush,
 • plak,
 • raspberries,
 • i urtë.
 • Nëse vënë në praktikë nga koha në kohë për të shpenzuar dy - Partia tre-javë profilaktik Tea (mund të jetë 1 herë në ditë) - niveli i hormoneve dhe sistemi imunitar është pothuajse gjithmonë në shenjë.

  Por ende të jetë tepër i kujdesshëm sepse ka contraindications Upland mitër. Dhe përsëri ne po flasim për bimë të ndryshme - ajo duhet të jetë një fjalë pak të rëndësishme thënë për bimeve.

  Herbs

  Ashtu si kur unë të përshkruara në nenet e tjera të bimëve, unë dua të them është kjo. Nga - prani të madhe në çdo bimë një varg i komponimeve të ndryshme - e rekomanduar nuk u vendosur mbi përdorimin e saj në kohët e hershme.

  Kështu, për përdorimin për herë të parë është e rekomanduar për të filluar me doza të vogla (më pak se madje edhe ato të përshkruara). Kjo është për shkak se doza e përshkruar në bazë të llogaritjeve mesatare.

  Dhe në qoftë se ju keni mbindjeshmëri në një lidhje të veçantë - kjo nuk është një ndikim i mirë për shëndetin tuaj. Prandaj, doza të ulëta të pjesës së parë, dhe, të sigurt, të shikojnë reagimet e trupit tuaj.

  PS: ju lutem komentoni një artikull mbi bar malore mitrës dhe klikoni mbi butonat më poshtë dhe i tregojnë të tjerëve: të dobishme mitrës Hog.