Stomak dhemb pasi të hahet një përgjigje


Përshëndetje miq! Unë mendoj se secili prej nesh është përballur ndonjëherë dhe se dhemb stomaku pasi të hahet.

Dhe në qoftë se ju keni qenë pas, ajo është e sigurtë se një krye duke menduar menjëherë: "Ndoshta unë ishte helmuar? Dhe ajo që unë mund të - se i sëmurë (a)? "Etj

Pra, tani ofrojnë në këtë fushë për të kuptuar më shumë.

Për shembull, le të përpiqemi për të gjetur jashtë, në varësi se si i lënduar stomak - çfarë po ndodh me trupin tuaj?

E pra, jo, unë do të tregoj disa rekomandime të rëndësishme.

Stomak dhemb pas të ngrënit

Duhet të shkojnë, ata thonë, "në të kundërtën". Pra, le të listojnë problemet kryesore serioze, të cilat mund të kërkojnë një ekspert të qartë provimit:


 • Apendiksit (i lënduar, kryesisht në të djathtë të barkut, por dhimbje gradualisht përhapet në të gjithë abdomen)
 • Gastrit (dhimbje të barkut zakonisht periodikisht, vetëm nën brinjë)
 • Dhimbje barku zorrëve (të mprehtë, të shkurtër).
 • E rëndësishme!

  Nëse ju keni stomak të njëjtën kohë i lënduar pas ngrënies dhe ethe - Shoku Pra, i lehtë ju nuk mund vidbudetesya. Rekomandojë për të marr ndihmën e një specialisti.

  Tani le të shohim në rastet më të shpeshta të butë. Shpesh, probleme lindin në ata që konsumuar:

 • shumë yndyrë,
 • tepër të mprehtë,
 • tepër
 • shumë i lagësht.
 • Mendoni se çfarë keni ngrënë para se ju ndiheni keq.

  Nëse ju gjeni një ose më shumë sende të listuara më sipër - atëherë ju keni tretje të dobët. Kjo do të thotë se ju duhet gjithmonë të fillojë shpesh hani ushqime të lehta.

  Highly recomend për të filluar gatim sallatë të freskët lakër të freskët dhe karrota me shtimin e gjethe selino. Kjo do të ndikojë jo vetëm e mirë për stomakun, por zorrët.

  Të përzier pasi të hahet

  Në disa raste, të përzier pasi të hahet - një shkak fisnik. Shkarko fund është se trupi juaj menjëherë e kuptoi se ai nuk kishte marrë atë që e merr. Prandaj, një zgjidhje e mirë do të ishte përfundim i ashpër vetëm ngrënë jashtë.

  Ajo nuk duhet madje dyshoj se vendimin e trupit, si ai ju mbrojti nga grumbujt e toksinave.

  Nëse një gjë e tillë ndodh shpesh - unë rekomandoj dietë për të lehtësuar përfshirjen në dietë më shumë fruta.

  Çfarë duhet të hani pas të vjella

  Në fakt, shumica e njerëzve mendojnë se në qoftë se keni pasur një "incident të keq", pastaj shpejt pasi që ju keni se - që hani, gjoja për të plotësuar trupin. Prandaj, filloni të mendoni, çfarë duhet të hani pas të vjella? Por kjo rezulton se trupi ynë është një sasi të caktuar të energjisë dhe përpjekje për situata të ndryshme.

  Pra, nëse ju jepni dorë një ditë apo natë e ushqimit, e cila është shumë e rekomanduar - ajo vetëm do të përfitojnë. Nga rruga, dje unë gjithashtu shkroi në lidhje me të, kur kemi biseduar për ata që e kanë përzier pasi të hahet.

  Në ato ditë, më mirë të aksioneve deri në ujë të pastër dhe durim. Opsionale, një ujë të pastër ndonjëherë mund të hedhin qymyr.

  PS: Të jetë kështu lloj, më tregoni se çfarë ju bëni kur ju keni një dhimbje stomaku pasi të hahet ...