Bodybuilding dhe vegetarianism


Shumë atletët dhe sportive tifozët shqetësohen se Bodybuilding dhe vegetarianism - Këto janë gjëra që nuk janë në përputhje me njëri-tjetrin.

Edhe jo se me përvojë, por vetëm njerëz të ulur besimin e fortë se pa një shumë të mishit të rritur pamundur myschechnoy.

Kjo do të jetë e vërtetë në qoftë se nuk ishin ato atletët profesionistë të cilët janë vegjetarianë më shumë se një vit.

Dhe në qoftë se organet tona të vërtetë nevojë për mish - ata do të kishin vdekur ose filloi të vuajë nga sëmundje serioze dhe paaftësive. Dhe ideja e Bodybuilding dhe vegetarianism do të kishin më e dobishme.

Për shembull, K. Everson - një vajzë - kulturystka se 17 vjet ndaluar të hahet mishi plotësisht kaloi në vegetarianism.

Që ajo është një 6 - dele medaljen Mis Olimpia - ne tashmë mund të themi se bodybuilding dhe vegetarianism është krejt normale. Siç thotë Cory ajo, vetëm kështu emrin e saj: "Ju vetëm mund të ndërtojë muskujve në qoftë se ju zgjidhni të drejtë mënyrën dhe intensitetin e trajnimit. Një proteinë e plotë dhe mund të merren nga ushqimet bimore. "

Nga rruga, ju mund të lexoni artikullin përveç proteinave dhe vegjetarian. Dhe një fakt shumë interesant, i cili është se me proteina vivo ju nuk do të gjeni ushqim që është gatuar në zjarr.

Edhe luanë dhe grabitqarët e tjerë të ngrënë të papërpunuara mish. Në përfundim - Temperatura përpunuara mish nuk është e natyrshme për trupin tonë.


Prandaj, kur ne të hani mish të përpunuara temperaturën e ushqimit - ne shpenzojnë shumë energji për të siguruar që trupi ynë është i përpunuar dhe ndarë energjinë e nevojshme.

Dhe kur vjen puna për të Bodybuilding dhe vegjetarian - atëherë kjo shumë është energji mjaft e izoluar trupi zhodylasya të jetë për të ruajtur dhe për ndërtimin e muskujve të ri. Nëse do të gërmoj më të thellë - që bodybuilders nevojë për një shumë të proteinave, por proteina të mjaftueshme.

Kuptimi ha 1 kg proteina nëse zasvoyitysya vetëm 150-200 gram. Në përgjithësi, edhe bodybuilders. Kush duam të ndërtojmë muskujt shumë nuk kanë nevojë për proteina shtesë. Kjo vetëm dhemb më tepër se ndihmon ndërtimin e muskujve.

Nëse, për shembull, hani arra të përgatitura siç duhet - asimilimin e proteinave është shumë më e lartë sesa e njëjta sasi e mishit.

Dhe avantazhet e vegetarianism se mish dhe arra janë gati të njëjta, por për asimilimin e plotë të shumave të barabarta të proteinave ekuivalente me shumën e arra dhe mishit do të ndryshojnë.

Nëse të dy Bodybuilding praktikuar dhe vegjetarian - ju mund, për shembull, të ndjehen të lirë për të përdorur produktet e qumështit. Kjo është shumë e dobishme për trupin tonë dhe është një burim i mirë i proteinave dhe kalciumit. Me pak fjalë, ju keni nevojë për të praktikuar dhe të kërkoni në trupin tuaj. Çfarë mendoni ju?