Të vjella dhe temperaturë në të rrituri dhe të vjella pasi të hahet për të bërë


Përshëndetje miq! Unë do të them ballit është si ajo të vjella dhe temperaturë në një i rritur - një fenomen që ndodh në çdo të jetës sonë.

Dhe, nëse ne si ai apo jo, askush prej nesh nuk është imun ndaj këtij "ngjarje të papritura".

Dhe që, në thelb, si një i rritur dhe një fëmijë të sëmurë pasi të hahet (i infektuar, e cila u zhduk) - kjo do të doja të përqëndrohet më shumë vëmendje.

Por të ngrënit nuk është gjithmonë vetëm faktor - për të cilin temperatura ngrihet dhe fillon të vjellë.

Ka disa më shumë. Në të vërtetë, le të shohim më shumë.

Të vjella dhe temperaturë e një të rrituri

Unë do të them këtë, se nëse temperatura është mbi normale ju keni më shumë se një ditë - vetëm atëherë duhet të mendoni për faktin se që - që është me të vërtetë i gabuar.


Shpesh ndodh që në vetvete shkakton të vjella ethe në trup. Shpesh, dhe i rritur dhe fëmijë "sallam" gjatë gjithë ditës, por pastaj le të shkojë.

Pra, ne thelb nuk do të konsiderojë këtë një opsion i lehtë, dhe të marrë parasysh rastet më të rënda. Pra, nëse të shkurtër, temperaturë dhe të vjella në të rriturit që rezultojnë nga:

 • Helmimi shumë toksik (toksina helmimi i fortë apo metalet e rënda).

  Kjo ndodh më rrallë.

 • Gastro Disease - traktin e zorrëve. Shkaktuar nga prishja e një organi të caktuar (stomak, mëlçisë, zorrëve). Ajo mund të jetë si ulcerat dhe tumor të rëndë.

 • Shpërthimi i sëmundjeve që lidhen me autoritetet tjera.
 • Çfarë duhet të bëni?

  Nëse ju e keni këtë kusht zgjat më shumë se një ditë - unë rekomandoj për të ndaluar për të ngrënë jashtë. Ju mund të pini vetëm ujë, duke shtuar një lëng limoni pak me limon të freskët. Përjashtim të rastit kur ju doni të hani shumë - hani një minimum.

  Por ju hani në këto situata nuk e rekomandojmë shumë. Kur një të vjella dhe temperaturë të rritur në të njëjtën kohë - në qoftë se ju poyiste, ai vetëm do të keqësojë situatën tuaj. Në qoftë se ju "sallam" më shumë se një ditë - të kërkuar ndihmë të menjëhershme profesionale !!

  Sick pasi të hahet

  Në qoftë se ju ndiheni të sëmurë pasi të hahet - kjo do të thotë se stomaku juaj nuk pranon të marrë jashtë.

  Kjo mund të jetë për disa arsye:

 • Ju hani produktin në kohë të gabuar ose në sasi më të mëdha se normale (për shembull, pak e dinë se në të vërtetë përmban alte nga dyqani)
 • Në produkt ka kërpudhat apo bakteret, të cilat ne nuk e dimë. Shpesh, i sëmurë fillon menjëherë. Pra, pas një vakt zakonisht merr disa orë para fillimit njeri të sëmurë.
 • Filloi probleme serioze me traktin gastrointestinal (gastrointestinal traktit -)
 • Të vjella pasi të hahet

  Shpesh ndodh që të vjella pasi të hahet në fëmijët. Kjo vlen veçanërisht për fëmijët e vegjël. Kjo është e lidhur direkt me faktin se prindërit janë të rriturit ende nuk e di se si për të ushqyer fëmijën tuaj.

  Për shembull, jo të gjithë e di se fëmija duhet të ushqehet qull për drekë vetëm. Dhe e gjithë e vërteta është se shumica e fëmijëve zakonisht ndihen çfarë ajo dëshiron trupin e tyre. Por prindërit këmbëngulin në mënyrën e vet, si "shumë inteligjente".

  PS: Ju lutem komentoni mbi këtë artikull, nëse tema e "të vjella dhe temperaturë të një të rrituri", është i njohur për ju - ju lutem komentoni mbi vëzhgimet tuaja. Jepni këshillën tuaj për ata që janë të sëmurë pasi të hahet.