Ushqim Ayurvedicheskoye


Ushqim Ayurvedic - Kjo është padyshim hap i rëndësishëm drejt th përsosur shëndetësore.

Njeri që dëshiron një shëndet - duhet të zhvillojnë vetëdijen e tyre dhe mendjen drejtimin devotshëm në lidhje zgjedhjen dietë e duhur dhe të vazhdueshëm.

Kjo qasje në të ushqyerit dhe njohuritë e esencës së saj, të lejojë askënd që të duket e madhe në moshë të vjetër dhe jo të lënduar jetën.

Dhe edhe në qoftë se ata marrin të sëmurë - se të gjitha sëmundjet mbajnë një formë të lehtë dhe i dobët.

Për shembull, ka të dhënat, i cili thotë se në mënyrë për të vakt mëngjes mësuar mirë - duhet të jetë deri në mëngjes në orën 8.

Gjithashtu, Ayurveda përshkruan se personi është e mirë për të shkuar në shtrat deri 22:00, dhe për të marrë deri para lindjes së diellit.

Prandaj, mëngjes i lidhur për tetë orë, dhe në këtë mënyrë të gjitha ushqimet ayurvedicheskoye.

Kështu, jo të gjithë njerëzit në botë sot ndjekin këtë rutinë e përditshme - se Ayurveda përshkruan një praktikë të thjeshtë. Po, ayurvedicheskoye ushqim - një proces që duhet të trajtohen me mençuri.

Gjatë vakt duhet të përqëndrohet në ushqim. Kur ju hani - ju nuk duhet të shkëpusin tingujt e tjera, njerëzit, ngjarjet dhe punët e tjera apo faktorë të tjerë të bezdisshëm. Kjo është për shkak të faktit se në qoftë se ka një të përqëndrohet në ushqim - një person mund të ndjehen plotësinë e shijen e ushqimit.


Dhe në qoftë se njerëzit si ajo që ai ha - ajo definitivisht përmirësuar disponimin e tij. Dhe përmirëson disponimin - automatikisht imunitet. Kjo është vetëm se si natyra jonë është e rregulluar.

Përveç kësaj, kur ne të përqëndrohet në procesin - ne të fillojë për të përtyp ushqimin tërësisht dhe trupit tonë është më e lehtë të tretet. Ajo është ngrënë ngadalë, në heshtje, plotësisht në dijeni të procesit - kjo është ushqimi më i vërtetë ayurvedicheskoye në mirësi.

Ne kemi përdorur për të ngrënë në frontin e monitoruar apo të dëgjoni muzikë, ndërsa të hahet, apo edhe çfarë paralele - është e angazhuar. Janë dhënë këshilla që mundësisht pas një vakt të ecin një ushtrim pak, ushqimi është më mirë absorbohet nga trupi.

Që nga jetesa tona të lidhura direkt me ndikimin e hapësirës, ​​pastaj në mesditë në sistemin e tretjes ndikon më diellin. Shkenca Ayurveda thotë se dielli ndihmon mesditë si mënyrë efikase të tretet dhe absorbuar ushqimin tonë.

Prandaj, ayurvedicheskoye ushqim dhe është konsideruar të jetë e saktë nëse hahen rreth 00:00. Kjo është koha më e favorshme për çdo vakt. Mesdita e Lartë është ushqimi më i mirë. Darkë në mbrëmje duhet të jeni deri tani që nga.

Në mbrëmje, trupi ynë po bëhet gati për shtrat dhe refuzon të bashkohet atij ushqim. Për shembull, ushqimi hahet para se të shtrat - nuk ushqyer trupin dhe helmet organet dhe sistemet e saj.

Nëse ju doni të hani shumë - para se të shkojnë në shtrat është e rekomanduar për të pirë qumësht.

Kështu, qumësht vetë - ajo ayurvedicheskoye ushqim në mirësi. Natë më e mirë e pije tij me xhenxhefil. Në çdo rast, qumësht ushqen trupin dhe energji fizike. Të ndërgjegjshme vetëm ndjekur këto rregulla të thjeshta, ju mund të ndikojë pozitivisht trupin tuaj dhe shëndetin e përgjithshëm. Qëndrojnë të shëndetshme!