Ayurveda


Le të fillojmë me faktin se sot ka shkencë shumë interesante që doli mjaft kohët e fundit, Ayurveda i njohur tashmë për mijëra vjet.

Është e qartë se çdo shkencëtar apo ekspert që do të promovojë shkencën se ajo është më afër, dhe nga të cilat ai mori pjesë.

Thelbi i shthurjes tonë të shkencës moderne dhe hulumtimeve që profesorë dhe shkencëtarë të shquar shpesh thjesht të krijuar një të ri "biçikletë". Arsyeja - të gjithë për të ngushëlluar egoizmin e tyre dhe ego i rremë do që emri i tij e bëri listën e tregimeve.

Çfarë ata thonë këtu, kjo - shkencëtar doli këtu është - ajo. Dhe, siç është rasti pothuajse kudo - njerëzit janë tepër dembel për të parë në të kaluarën, përvojën e paraardhësve të tyre.

Dhe, në fakt, nuk e provoni - parandalon vetja e rreme. Por, çfarë ndodh?

Universi ynë është ngritur në mënyrë që ajo është mbi të gjitha kohë. Këto teori e rremë që tani po mbrojnë, ishte jo ende 100 vjet. Jo kohë të mjaftueshme ka kaluar, njerëzit të vlerësuarat efektin e shkencës sonë.

Vetëm tani, megjithatë, e kanë parë ku shkenca jonë na merr. Kjo nuk është për atë. Kjo është aderimi ndodhur! Dhe pa të. Çfarë e gjithë kjo ishte e shkruar?

Shkencë Ayurvedic, që për mijëra vjet, dhe ajo është e kontrolluar dhe recheck kohë. Nëse ju thoni më saktësisht, Ayurveda - është pjesë e kulturës Vedic dhe njohuri që janë të destinuara për të shëruar efektivisht personin.


Shih, se është një dallim i madh në mes trajtimin modern dhe shërimit.

Mjekësia moderne ka për qëllim të trajtoj një proces të pafund - ky është parimi kryesor. Nga ana tjetër, Ayurveda për qëllim të shpejt dhe si duhet shëruar.

Shih dallimin? Shkencë Ayurveda përfshin një qasje gjithëpërfshirëse për të gjithë. Nëse njeriu mjekësia moderne kupton trupin fizik, njeri në Ayurveda sheh - i ndryshëm.

Man - një kompleks i organeve fizike, energjike dhe shpirtërore. Kjo i lejon njerëzit për të shëruar me përpjekje minimale. Kushdo që fillon për të përdorur këtë shkencë, por edhe drejton një mënyrë jetese të shëndetshme - gjithmonë do të duken ndalesë të mirë dhe të keq.

Kur jetese të shëndetshme, sigurisht, mendjen Ayurveda ushqim të shëndetshëm njeri, jetesës i tij, pastërtia e trupit dhe mendimet, si dhe cilësi të tjera. Në video më poshtë, të shikojnë se çfarë ata thonë për këtë media: