Ayurveda puçrra fytyre


Kanë të fillojë menjëherë pa frazat hyrëse.

Shkencë Ayurveda puçrra fytyre i referohet sëmundjeve të organeve të hollë.

Pimples ndodhin si pasojë e disa forca e brendshme e trupit fillon të grumbullohen në qendrat më të ulët (chakras).

Cluster është sepse në adoleshencës te njeriu fillon të zgjoheni të energjisë seksuale.

Me të gjitha forcat seksual zakonisht i koncentruar më poshtë organet gjenitale. Ka situata në vijim. Nga - faktin se një person nuk mund të kontrollojë këtë energji, mendja e tij delikate e trupit shkon jashtë bilancit.

Kjo është veçanërisht e dukshme në adoleshentët, si mendja fillon të luftojë për kënaqësitë e vazhdueshme, por duke e tyre nuk është gjithmonë i suksesshëm.

Si rezultat, sinjalet e trupit të forcës seksuale të tepërta.

Kjo, rastësisht, nuk vlen vetëm për adoleshentët. Ayurveda përshkruan se në qoftë se energjia seksuale nuk ka dalë - ajo fillon të transformohet në energji të tjera dhe të kërkoni për një mënyrë të jashtë. Prandaj, thotë Ayurveda puçrra fytyre më mirë të trajtuar fazat e hershme të ditur shkakun e zhvillimit.

Edhe pse më situatë e vështirë është edhe e shërueshme. Pra, duke e transformuar, forcën e brendshme fillon të ndryshojë hormonet natyrore të njeriut. Nga - faktin se trupi është mosbalancim hormon - është një çrregullim i organeve të brendshme.

Vendosja e hormoneve të punës dhe organet e brendshme është pikërisht kërkon të trajtimit Ayurveda.


Pyetja është, unë mund të shpëtoj puçrra fytyre pa ointments dhe ilaçe? Ajo rezulton se ju mund. Ayurveda trajton puçrra fytyre është e lehtë.

Ju duhet të respektojnë dy gjëra. Gjëja e parë që Ayurveda përshkruan fytyre trajtohet duke ulur fuqinë seksuale në njeriun. Në qoftë se ne të merrni stimuj të jashtëm mendjen në aspektin e çiftëzimit - trupi ynë automatikisht fillon të grumbulluar energji seksuale.

Kjo është natyra e bërë për të në konceptimin natyrore, prindërit erdhën të krijoj fuqinë seksuale. Nëse agjenti është - atëherë energjia do të mblidhen. Pra, kjo jashtë për të përpiqen për të hequr burimin e pirje dhe epshit.

Unë shpresoj që ju të kuptoni se çfarë dua të them. Kur mendimet janë të zëna nga një tjetër - forcë seksual vetë vë në gjumë dhe hormonet kthehet në normale. Dytë - puçrra fytyre mund të hiqet në qoftë se ju praktikë ushqim të shëndetshëm.

Përdorimi i mishit dhe enët peshk, vezë të çon në akumulimin e toksina në trupin tonë dhe energjisë bruto. Një energji e rëndë - kjo është diçka që ndikon në qendrat më të ulëta të njeriut. Prandaj, shëron aknet Ayurveda së bashku duke përdorur rregullin e parë dhe të dytë. dhe për të shpëtuar nga të tillë një temë serioze - shih karikaturë në lidhje oktapod trim: