Trajtim Ayurveda


Shëndetin e tij për ju, i dashur lexues blog!

Unë do të doja të ju kujtoj se shkenca Trajtim Ayurveda shihet si një shërim të plotë të organeve.

Kjo mund të shpjegohet me faktin se qasja në shërimin e njerëzve - një qasje gjithëpërfshirëse në trupin fizik, dhe, jo më pak, në trup mendor të njeriut.

Kështu, për shembull, përshkruan dy mënyra për shërim - një membranat fizike të trajtimit dhe membrana personi emocionale. Sot, jo të gjithë mjekët moderne të kuptojë se arsyeja sëmundja mund të mos shtrihen në një nivel fizik. Tani shpjegoj.

Është thënë se gjatë jetës së një njeriu patjetër të kesh emocione negative. Kjo mund të jetë frikë, urrejtje, lakmia, dhe më shumë.

Kjo energji psikike nuk do të zhduket, por gjithmonë ndërton në trup.

Kur kjo energji e akumuluar e mjaftueshme - ajo fillon akt shkatërrues mbi personin duke shkaktuar sëmundje. Këtu është rregull: "Ashtu si kjo." Kjo është për shkak se energjia negative tërheq grumbullohen në trupin tonë e toksinave dhe helmet.

Prandaj, trajtimi Ayurveda ul në atë bilancin e parë kontroll energjitë e njeriut. Shpesh, rivendosjen e bilancit të energjisë së trupit - Paaftësia fizike lë njeri në asnjë kohë.

Kështu, Ayurveda Trajtimi për grumbuj pa pilula dhe lëvore tjetër modern dhe Labuda.


Ajo është e mjaftueshme për të kuptuar dhe e di se çfarë të bëjnë dhe si. Për shembull, njohuri specifike dhe praktikë se si të qartë shell emocionale.

Trajtim Shkenca Ayurveda çon në tjetër. Një njeri për të gjitha emocionet e tij negative dhe ndjenjat e ka vendosur-up.

Sapo ka ndonjë negativ, nëse ankthi, krenaria, etj - një person duhet të identifikojnë dhe të kuptojnë këto ndjenja. Vetëm duhet për të gjetur se çfarë ishte shkaku rrënja e emocionet dhe mënyra e zhvillimit të saj. Pastaj të kalojnë në fazën e dytë.

Ju duhet të lirojë këtë emocion përmes vetëdijes. Ayurveda përshkruan se çdo emocion është lëshuar, në qoftë se ju mësoni për të analizuar ndjenjat e tyre.

Kjo praktikë do të kërkojë kohë dhe përpjekje.

Pas puna mbi emocionet do të bëhet - trajtimi është kryer në një nivel fizik. Për të shpejt të shërohet - ju duhet të gjeni dikë që praktikisht të aplikuar ayurvedicheskoye trajtim.

Ky njeri do të ju ndihmojë të merren me energjinë tuaj emocionale dhe rivendosjen e shëndetit. Nëse ju nuk e dini se këto - tani internet mund të gjeni një praktikë që me të vërtetë e di biznesin e tij.

E vetmja gjë - Nevoja për t'i dhënë fund për të gjetur se sa ajo është profesionale në fushën e tyre. Ose një mënyrë tjetër - shumë të fillojnë të mësojnë se si për të trajtuar njerëzit e mbajtura Ayurveda, sapo personi praktikon.