Ayurveda uria


I lashtë Ayurveda uria aplikohet në rastet kur personi ishte tashmë pothuajse një këmbë në varr.

Si një njeri i mençur: "A e sëmundjeve jo shërueshëm atje, por ka njerëz të pashërueshme."

Kur një person me të vërtetë dëshiron të jetojë dhe të jetë i shëndetshëm - atëherë pengesa e tij dëshirën.

Megjithatë, jo të gjithë e di se në drejtim të shërimit të plotë Ayurveda përshkruan agjërimin si një levë kryesore për rimëkëmbjen dhe vendosjen funksionimin e duhur të trupit tuaj.

Megjithatë, shërimi është jo vetëm në nivel fizik, por gjithashtu ndikon në zhvillimin shpirtëror të individit.

Le të shohim se pse kaq shumë uria mund të përmirësojë shëndetin.

Në kodin gjenetik të secilit prej nesh është informacion i përkryer për shëndetin tonë.

Dhe Ayurveda thotë se kur ne të hani të gjitha llojet e ushqimit - ne, në një kuptim, fushat e informimit të miratojë nivelin e energjisë në çdo gjë ngrënë. Kjo është kur stomaku ynë merr ndonjë ushqim apo lëng.

Kujtojnë se agjërimi Ayurveda përdor mendimet për të siç duhet jona pastra bllokuar, trupin dhe shell hollë. Për ta bërë këtë, përdorni një-ditë, e thatë, tre-ditore dhe urisë të tjera shëruese.

Për ata që ende nuk e kuptojnë thelbin thonë se një person vazhdon të marrë ushqim si dhe uji vjen nga ajri, dhe energji del nga burimet e brendshme.


Dhe tani ky është proces shërimi.

Shkon rezervat tona të brendshme - dhe ne fillojmë të kujtojmë dhe të rinisë informacionin tonë gjenetik dhe shëndetin e përsosur. Prandaj, trajtimi Ayurveda e çdo personi e sheh si një mundësi për të kujtojnë trupin shumë dhe një mendje në shëndet.

Problemi ynë është se sot, shumica e njerëzve ndjehen kur i afrohet sëmundje ose janë të sëmurë - vetëm të fillojë duke marrë medikamente. Kjo vret dhe pengon proceset e brendshme në trupin tonë.

Tani vijnë në pikën që ne përdorim rezervat e brendshme deri në 10%. Pra, kur ne - trupi vetë fillon të shërohet.

Megjithatë, ka një caveat. Siç është shpjeguar Ayurveda praktikë agjërimi duhet të fillojë gradualisht. Së pari të përpiqet të mohoj 1 ditë dhe të shohim se çfarë trupi juaj ju tregon.