Arian Vedas


Këto Arian Vedas mund të quhet art jashtëzakonisht shpikje.

Përse mund të argumentojnë?

Kjo është ajo që paraardhësit tanë krijoi shkrimet e shenjta Vedic.

Libri i parë, i cili ishte shkruar urtësi Vedic, e bërë në një mënyrë të veçantë.

Letrat një libër të tillë e bërë nga lëkurë kërriç të vogël. Ju duhet të kuptoni se ofertat e saj në sakrificën e gjakut dhe të vrarë me qëllim të përshpejtimit evoluimin e kërriç. Ne shpresuar se në këtë mënyrë, në jetën tjetër, ai mishëruar në trupin e njeriut.

Por nuk është pika. Letra nga lëkura të tillë trajtohen me zgjidhje të veçanta. Dhe pastaj, e njëjta janë kryer në diell.

Kam kryer një arsye, dhe në përputhje me pozicionet e planeteve dhe të situatës Astrological si një e tërë.

Kur gjetjen e diellit që vjen Veda ishin akuzuar për energjinë e nevojshme. Paramendoni se si është zhvilluar kulturën dhe njohuritë e të afërmve tanë të lashtë. Ajo ishte vetëm faza e parë e procedurës.

Pas kësaj, të gjitha fletët e ngarkuar bërë pirg në një libër, dhe e bëri një mbulesë prej druri. Është e nevojshme për të kuptuar se çdo gjë nuk ishte vlera vetëm dekorativ dhe kuptimi i thellë.

Dhe kur libri ishte gati, të gjitha të dhënat e bëri stilolaps pendë pate për shkrim. Gjithashtu përdoret stilolaps hluharynyy. Trajnuar posaçërisht kishte ngjyrë të kuqe.


Pse e bëri paraardhësit tanë aq ariane Veda? Pse ishte e nevojshme për të bërë në mënyrë unike dhe të vështirë për të prodhuar një libër?

Shkarko fund është se gjuha e parë e shkruar nga Arianėt, paraardhësit tanë ishin të ngjashme. Çfarë - kujton karaktere moderne. Për shembull, çdo imazh i tillë (simbol) ka disa kuptime. Të gjitha Vedas Ariane u shkruan letër nyjë.

Dhe në qoftë se një person është në gjendje për të lexuar vetëm sllav ariane Veda - ai ka marrë një lloj të informacionit, dhe në qoftë se personi ka qenë i mençur dhe i ditur - pastaj një tjetër. Mos harroni, së pari e përshkroi se lë të ekspozuar ndaj diellit.

Kjo është bërë në mënyrë që njerëzit e urtë, janë njerëzit që kanë arritur një sqarim të caktuar mund të lexoni informacion nga Veda Energjetikës, Zyrat në terren.

All origjinal arian Vedas janë shkruar mirë, dhe kjo është e mundur për të mbajtur ato njohuri të vërtetë pa shtrembërim. Ajo është me anë të trajnimeve të tilla kultura jonë Vedic ishte shumë e përparuar.