Një dietë të papërpunuara ushqimore ju praktikë monotrofnoe


Ushqim të papërpunuara Monotrofnoe - A është, në një kuptim, njerëzit ardhshme fazë të cilët kanë praktikuar dietë ushqimore të papërpunuara për disa kohë.

Edhe pse, ndoshta ka njerëz që sapo fillojnë me "kurs të avancuar".

Për ata që ende nuk e di se çfarë ajo është e të gjithë dhe se si duket në praktikë, unë do të them tjetër, sidomos pa një përcaktim të saktë të Wikipedia.

Monotrofnoe papërpunuara ushqimore - një vakt një specie pa përzierjen me tjetrin

Për të përsëri, nuk do të jetë si një enciklopedi, në të cilën vetëm një teori - Unë do të shkruaj pak praktikë. Për shembull, unë kam këtë lloj ushqimi gjatë gjithë ditës mund të duket si.

Në mëngjes, hani disa mollë, një çift i orëve - sprouted grurë, edhe pas 1-2 orësh - trangujve, dhe kështu me radhë.


d. Kjo pije sips ujë shumë herë në ditë.

Megjithatë, ujë për të gjithë ditën shkon pini jo më shumë se 0,6-0,7 litra. Më shumë thjesht nuk duan. Edhe pse gjithmonë ndryshe. Ajo të gjitha varet nga ajo që trupi kërkon. Me këtë rast mund të mësoni më shumë komente Syroyid si ata të trajtuar atë.

Megjithatë, unë do të doja të shtoja se sa më shpejt që unë u ndal krejtësisht të mbushur stomakun tuaj me ushqim që ishte trajtimi i ngrohjes - vuri në dukje foton e mëposhtme. Në mëngjes, pa të dështojnë, unë duhet të hahet atë - ose, mundësisht fruta me lëng.

Nëse ju bëni nuk pari ngrënë fruta, dhe që - pastaj një tjetër - atëherë pas një ore - duke filluar të ndjehen një shtet të ndryshme se ajo që duket si një makinë, e cila nuk është dhënë karburantit duhur.

Megjithatë, ushqim monotrofnoe papërpunuara vjen më natyrshëm.

Kur hahet fruta në mëngjes (dhe mundësisht dy ose më shumë specie të tjera) - oreks zhduket për një kohë. Dhe pastaj, kërpudha të hanë të njëjtin fruta ose duke filluar për të përfshirë atë - pastaj një tjetër.

Gjithashtu, ushqim monotrofnoe papërpunuara para dhe pas praktikat e ushqimit - nga përvoja dhe vëzhgimi mund të shpreh disa positives. Ndërsa ende nuk kaloi plotësisht në një dietë, dhe nuk mund të shkojnë në të gjitha - për shkak se ajo është praktikuar herë pas here.

Shpesh, duke dëgjuar për trupin tuaj, dhe ai vetë tregon mua kur të bëhet kjo. Ajo mund të jetë disa ditë, ndoshta një herë në çdo tre javë.

Në çdo rast, kur unë të fillojnë të praktikojnë atë monotrofnoe ushqim të papërpunuara - ushqimin në trup dhe është zhytur më lehtë se kurrë parandalon dy ose më shumë lloje të produkteve.

Per shembull, ajo është si më poshtë. Hani pjepër dobishme, atëherë, për të dogonku menjëherë të ngrënë nuk ka kumbulla më pak të dobishme - të ndjehen se kjo përzierje është tretur më shumë. Kur ngrënë pjepër dhe të paktën një orë nëpërmjet njëjtin kumbulla - një rezultat të ndryshëm.

Ashpërsia e këtij rasti nuk ndihen. Unë u përpoq për të praktikuar mono-dietë të produkteve të ndryshme - të gjitha rezultatet pozitive. E vetmja gjë - të jetë i sigurt për të zgjedhur më shumë ushqime që janë në mirësi.

Në mirësisë janë ato që jo vetëm të mbush trupin tuaj, por edhe njom trupin e hollë me energji pozitive.

Përveç kësaj, ju duhet gjithashtu të marrë parasysh vakt. Për shembull, fruta është e rekomanduar për të përdorur në mëngjes dhe aktivitet të energjisë diellore pik. Perimet gjithashtu rekomandojmë hahet në drekë apo në mbrëmje. Jo shumë më vonë. Me rreth 20:00.

Dhe unë do të thoja në lidhje monotrofnoe dhe ushqim të papërpunuara në mes të ngrënies. Çdo produkt në gastro tonë - traktin e zorrëve të tretet në mënyrë të ndryshme. Prandaj, intervali midis doza mund të shkojnë nga një orë deri në disa orë.

Është e dëshirueshme që ju vetë të dëgjoni me trupin tuaj, siç e ke të personalizuar. Më shumë ju do të keni një periudhë të temperaturës mohim ushqimeve të përpunuara - më shumë ju të mësoni për të kuptuar dhe të dëgjoni me trupin tuaj.

Si rezultat, për mua monotrofnoe ushqim të papërpunuara - ky është hapi i ardhshëm në rrugën për shëndetin dhe Wellness. Çfarë ndodh në praktikë ju?