A e dini se si të shkojë për të fjetur


Ajo doli, në qoftë se ju e dini se si të shkojë për të fjetur - Trupi juaj është shumë mirënjohës.

Për më tepër, ju mund të ndikojnë pozitivisht në karrierën tuaj.

Ajo ka qenë prej kohësh popull i ditur praktikuar teknikën se si për të përgatitur veten për të fjetur dhe të shpenzojnë atë me përfitime maksimale shëndetësore.

Unë jam i kënaqur të pranishëm për ju këtë teknikë.

Pra, si për të shkuar për të fjetur:

Ai fillon me përgatitjen e trupit tuaj. Për të filluar, ju lutem vini re se pas 08:00, aktiviteti biologjik i trupit ngadalëson. Sepse edhe pas 6 PM Ju mund të ndjeheni që aktiviteti i punës zvogëlohet.


Ky ritëm biologjik qartë ndikon ushqimin që hamë. Pra, përsëri në fazën e parë të trajnimit - të gjumit ishte e plotë - është e nevojshme për të ngrënë si duhet dhe me mençuri. Në mbrëmje ju mund të hani një vakt të vogël se ajo kishte peretravytysya.

Nëse ju të veprojë në këtë mënyrë - sistemin e tretjes e trupit gjatë natës dhe pjesa tjetër do të qëndrojë në pushim. Dhe ky është një hap i madh drejt një jetese të shëndetshme, si dhe trupi juaj do të relaksoheni më shumë dhe nuk punojnë.

Moving, më shumë. Në mënyrë ideale, një person duhet të shkoni në shtrat në mes të nëntë dhe 22:00. Atëherë ju mund të shpejt të rivendosur fuqinë tuaj.

Pse jam unë duke bërë këtë deklaratë ju mund të lexoni artikullin "ëndërr Ayurveda."

Megjithatë, ajo ndikon në gjumë juaj, qëndrimi juaj në busull. Kreu i juaj duhet të përballet në veri. Kjo është për shkak të fushës elektromagnetike të tokës, i cili rrjedh nga veriu në jug. Kështu, energjia negative që vazhdimisht akumulon secili prej nesh do të shkojnë.

Për njerëzit që kanë aktivitete të lidhura me punën, metodat e gjatë pjesës tjetër është e ndryshme. Këta njerëz duhet të shkojnë për të kryesuar në lindje. Nëse ju mbizotëruese punë fizike - shkoni për të kryesuar në jug. Dhe nëse aktiviteti intelektual - kreu perëndim.

Këto hapa të thjeshtë nga ana juaj të ndikojë në mënyrë të qartë një mënyrë jetese të shëndetshme. Unë shpresoj tani ju e dini pak rreth se si të shkojë për të fjetur. Më e rëndësishmja - të përdorin këtë njohuri në praktikë.