Dhe a keni dëgjuar një panxharit veti të dobishme tregon një nivel të hollë


Tani ne do të flasim për të tilla si pronat e të dobishme të panxhar bimore të cilat shumë njerëz pse – është perceptuar saktë.

Dhe për arsye të mirë, sepse ajo përmban një shumë jo vetëm të rëndësishëm për ne’shoqatat, por disa të energjisë psikike të cilat mund të ndikojnë pozitivisht karakterin tonë.

Kjo ishte një nga arsyet kryesore pse paraardhësit tanë të kultivuara këtë fabrikë në kuzhinën tuaj.

Dhe, pasi që unë dua të ju jap më shumë informacion, duke përfshirë se si të duhet ruajtur këtë perime do të jetë e shkruar disa artikuj në këtë temë. Pra, le të strukturave dhe të fillojnë duke folur për atë këtu.

Prona të dobishme panxhar


Siç e thashë pak – vetëm mbi dhe nuk e kaloj si disa mendime – vetë bimë rrënjë dhe ka forcë të vet mendor. Për shkak të kësaj, kur hamë panxhar – ajo ndikon në atmosferë tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë posaçërisht për trupin delikate e mendjes.

Dhe çfarë ajo na jep, ju kurioz? Në – Së pari, kjo perime takon ushqimeve më të mirë në përputhje me filozofinë Lindore në dietë. Ajo i përket produkteve të mirësisë.

Nëse ju thoni më konkretisht, kur hamë panxhar – ne fillojmë të natyrshëm evoluojnë – mirësia e parë, dhe – Rezistenca e dytë për mbingarkesë mendore.

Me fjalë të tjera, ne bëhemi më të balancuar dhe mund shumë më të lehtë për të kryer vështirësitë e mundshme të jetës.

Prandaj, në qoftë se vështirësitë e jetës kapur me ju sot – inkurajohen të shtoni vazhdimisht këtë produkt të ushqimit tim. Fort me siguri nuk ia vlen overdoing, por 100 – 150 gram në ditë mund të jetë.

Por e kuptojnë saktë se në qoftë se ju keni atë poyiste një herë ose dy herë – Ju nuk do të ndikohen nga ky ndikim mendor, që kemi përmendur vetëm më sipër. Ju duhet të hani nga kjo perime për të paktën 3 javë.

Dhe kjo ishte një studim i qartë mendor efekti i ushqimeve të ndryshme në një person të angazhuar në shkencë lindore – Ayurveda.

Pra, nuk do të jetë i befasuar nëse ju dëgjoni informacionin e parë. Nëse ju vazhdoni të flisni për efektin pozitiv që ishte vërejtur në vijim.

Kur një person fillon të hahet panxhar – ajo ndikon jo vetëm mirësinë dhe mendjen tonë, por gjithashtu dhe në organe dhe sisteme specifike. Pra, nëse ju filloni për të shtuar më shumë në pjatë e tij këtë produkt – ajo ndihmon për të përmirësuar aktivitetin e trurit.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme për ata me aktivitet mbizotërues intelektuale. Kjo është për shkak se truri ynë përmirëson qarkullimin. Dhe gjithashtu, është informacion shumë i rëndësishëm për gratë dhe vajzat.

Nëse keni ndonjë problem me funksione hormonale – të fillojnë të hahet këtë perime.

Gjatë sezonet e ngrohta mund të jetë 50 – 70 gram shtuar në sallata të freskëta. Por në dimër ajo është e rekomanduar për të valoj pak.

Plus, ajo do të jetë interesante jo vetëm femra, – kanë një ndikim të mirë në funksionimin e mëlçisë dhe funksionin urinar. Gjithashtu, nuk e hedhin larg zhvishem dhe prapa. Kështu, këto pjesë nëse ata vlim dhe shtoni pak ushqime, – do të rregullojnë sasinë e sheqerit në gjak.

Sigurisht, unë dua të them se edhe pse kemi biseduar shumë për shërimin, por pronat e të dobishme panxhar është jo vetëm në trajtimin dhe normalizimin e funksioneve të trupit. Për cilësinë tjetër të lexuar në artikuj të tjerë blog.