SLS në shampoos


Është interesante se tani pak njerëz thotë SLS në shampoos , Edhe pse reklamat e kujdesit të butë dhe hyjnore për kopertinën e tyre të ekranit kokat-up çdo dhjetë minuta.

Për shembull, një vullnet dhe flokët tuaj të shëndetshëm dhe i butë ...

Sa herë keni dëgjuar këtë frazë në reklamat? Unë kam këtë frazë, dhe të ngjashme tashmë ka filluar shumë i bezdisshëm.

Jo se reklamat shpesh tregojnë por sepse nuk ka të vërtetë.

Tani lloje të ndryshme të automjeteve të reklamohen në të majtë dhe të djathtë. Për fëmijët, për të rriturit, dhe gjyshërit. Guys vetëm duan të pështyj mbi të. Pështyj në atë që ne blatantly gënjeshtër.

Për shembull, kur keni dëgjuar se - për përdorim shampon mbulojnë kokat tona, megjithatë, është duke u përkeqësuar, jo më mirë? Por më keq është se në kimikatet shtëpiake shpesh e shtuar e produkteve të cilat nuk janë vetëm për kokën tonë.

Dhe tani vërteta rreth SLS-në shampoos


Pastrimi kimikatet e përdorura shpesh për pastrimin e dritareve, makina, ndotja industriale, dhe tani për shampo dhe trupin.

Ky është konfirmim zyrtar se një nga substancat e përdorura zakonisht, SLS në shampoos, mund të jetë një alergjen i fuqishëm për njerëzit. Kujtojnë se sulfate SLS ose sodium laurel - një kimi të vërtetë të produktit.

Me fjalë të tjera, prania e një shampo SLS thotë që ne të larë naftës. Në të vërtetë, nuk i naftës dhe derivateve të saj. Por naftës është Earth qelb se paraardhësit tanë nuk ishin të rekomanduar për të përdorur në të gjitha. Por pika është e ndryshme. Shkarko fund është se çdo industriale sulfate aditivëve lauryl dhe Laura - më tej të na infektoj.

Kur ne të larë kokën e atyre mjeteve që janë shitur në supermarkete dhe në shumicën e dyqane - ne më tej të kontribuojnë në ndotjen. Kjo është për shkak se molekulat në SLS shampo tërhequr në masë të madhe çdo fëlliqur.

Dhe një herë ju merrni nga kokën tuaj dhe do të lajë jashtë, molekulat sintetike janë të strukturuara në mënyrë që të gjithë poshtër fillon të shpejt të zgjidhur në flokët tuaj.

Dhe paradoksi është se më shumë i pranishëm në SLS-në shampoos dhe më shumë dhe më shumë ju lani kokën tuaj - kështu që flokët tuaj është e ndyrë.

Nëse ne e paguar kohë në një mënyrë jetese të shëndetshme - ne nuk do të mund në mënyrë të lehtë për të mashtruar. Dhe - të merrni atë që meritoni.

Një tjetër pikë e rëndësishme e shtesave të rrezikshme - është ndikimi në të gjithë sipërfaqen e trupit tuaj. Nga natyra, flokët tuaj dhe të lëkurës së të gjithë trupin - nga fillimi dhe gjithmonë i shëndetshëm.

Ju ndoshta mendoi pse shumica e njerëzve është një problem me flokë dhe lëkurë. Ne "vparivayut" nga ajo që ne e merr më keq, sepse njerëzit flet askush për një mënyrë jetese të shëndetshme.

Nga vëzhgimet vuri në dukje se edhe në makina luksoze fund të lartë dhe kujdes trupit, prodhues është jo gjithmonë tkurret për të shtuar komponente dhe komponentët që janë më të lira dhe mund të dëmtojnë trupin.

Si rezultat, nëse ne shikojmë në historinë tonë të paktën 50 vjet më parë - ne shohim një dallim të mrekullueshëm. Kur më pas se kreu i larë prindërit tanë dhe gjyshen - ne mund të vijë për të ndalur një screeching dhe paradoks.

Flip ajo fillon prej kur kemi parasysh në vijim. Megjithatë, edhe 50 vjet më parë ka pasur një shumëllojshmëri e tillë e objekteve të ndryshme dhe pastërtinë e personit që nuk e mundojnë. Unë nuk mendoj se para se njerëzit nuk e larë veten e tyre dhe nuk i kujdesshëm.

Ata që ishin atje trurin - vajrat e përdorur gjithmonë natyrore dhe përbërës të tjerë për të ruajtur pastërtinë e saj. Zot Mos mendoni se ne jemi duke ecur pak i gabuar? Ne udhëhequr nga hunda si ata duan, dhe fshehin të vërtetën për SLS-në shampoos, dhe ne besojmë.