64 cilësitë pozitive extension vajzë


Ne nuk do të shkruajë fraza shumë më shumë hyrëse cilësitë pozitive vajzë , dhe të vazhdojë në rastin e filluar më parë.

Vetëm të them për ata që ende nuk e di.

Shkarko fund është se ne tani e konsiderojnë cilësitë vajzë Veda që të përfshijë një numër të 64.

Në pjesën e parë kemi diskutuar rreth gjysma.

Pra, në qoftë se ju nuk e dini - lexoni artikullin e "Top vajzë cilësi." Dhe ne do të vazhdojmë që të flasim se detyrimi për të bërë një grua ndaj burrit të saj.

Pra, të jetë njohuri dhe aftësi për të sjellë burrin kënaqësinë e saj më të madh (jo domosdoshmërisht seksual), dhe parashikojnë përpara e ëndrrave dhe dëshirave të tij të mbushur pas burrit të saj, dhe të rritet nga shtrati i tij pa shqetësuese nëse i zemëruar i preferuar - të kuptojnë se si për të zbutur .

Edhe nëse njerëzit e la këtë botë - që të vazhdojnë të kryejnë detyrat e tyre. Vetëm duke ndjekur rregullat - ne mund të flasim për mungesën e shumë problemeve të familjes.

Shkoni përpara. Në aspektin e trajtimit, cilësitë pozitive manifestuar vajzë për të kuptuar se si për të ruajtur shëndetin e mirë dhe të bëjë porositë e ndryshme, të mësojnë se si për të shëruar me herbs, fuqinë e energjisë dhe komploteve, përdorin një varietet të bimëve për ushqim dhe shërimin, për të qenë në gjendje për të endje bouquets, kurora dhe garlands për përdorimin e tyre për të trajtuar dhe ceremonitë.

Si një zonjë, një grua e mençur duhet: në çdo situatë që të jetë në gjendje për të krijuar një rehati të jetë në gjendje për të bërë enët e ndryshme dhe vegla të bëra prej balte, që të jetë në gjendje për të prodhuar leckë, e bëjnë rrobat e saj dhe e di dhe qëndis dizajne, di-qëllim modele, të mësojnë se si të gatuaj bojë rroba ngjyrosje, linens, lodra dhe më shumë.


Duke folur e rrobave ju rekomandojmë të lexoni artikullin "sllavët e veshjeve". Gjithashtu duhet të kuptojnë se si të rritet, të mbledhur dhe për të ruajtur të korrat dhe të jetë në gjendje të gatuaj një shumëllojshmëri të pjatave dhe pije.

Atributet e tjera pozitive të vajzës që do të ndikojnë në zhvillimin e familjes duket si. Kuptojnë se si të qaj, të paraqesë veten për të mashtruar njerëzit të dinë se ritmet e muzikës i mëshirshëm dhe i keq, të cilat pastaj mund të luhet në instrumente të ndryshme. Sigurisht, rreh të këqija nuk luajnë.

Gjithashtu, kriza e familjes asnjëherë trokas në derë, në qoftë se ajo do të, që të dini ditë të mira dhe të këqija për shkak të lëvizjes së planeteve, për të kuptuar se si për të mbrojtur dinjitetin e tyre, që të jetë në gjendje për të realizuar ëndrrat, të dinë shkencën e gurëve dhe përdorimin e tyre në jetën e përditshme, e drejta për të komunikuar me kafshët dhe të jetë në gjendje për të identifikuar saktë psikologjinë e njeriut në formë të shkruar, përmes fotografive dhe vizatimeve për të ndarë shtetin e tyre të brendshëm, për të kërcyer bukur dhe gracefully lëvizin në vallet e ndryshme të kenë gatishmërinë për të të jetë në gjendje për të përcaktuar terrenin.

Tani shpresoj virtyteve që duke e ditur vajzë - burra dhe seksi më i dobët mund të drejtojë mendimet e tyre në rrugën e duhur dhe për të shmangur gjëra të panevojshme. Çfarë mendoni ju?