64 modele Free cilësi


Që unë tashmë kanë disa ditë duke kërkuar për një artikull rreth jetës vajzë cilësi më të mirë - Diçka rreth tyre sot dhe ne do të flasim.

Më duhet të them se cilësitë e tilla 64 dhe ata janë të inkurajuar për të zhvilluar jo vetëm vajzat, por edhe gratë.

Në të kaluarën, paraardhësit tanë e dinin dhe kryer këto cilësi, si mendja dhe intelekti i tyre ishte shumë më e lartë sesa e jona.

Prandaj, disa nga këto objekte është e vështirë për të aplikuar në realitetin tonë, por shumica e tyre duhet t'i kushtojë vëmendje serioze. Gjithashtu përfshijnë që përshkruan më mirë vajzën si një burim i lashtë - Veda.

Për të kuptuar më mirë - I theu të mirë kategorinë vajzë cilësi. Pra, rezulton se kategoria e parë është njohuri dhe aftësi që të jetë gjithmonë i pastër fizikisht dhe mendërisht, për t'u takuar në asnjë rrethanë, duke fjetur në çdo pozicion, të lidhur me natyrën dhe të gjitha elementet për të të jetë në gjendje të përdorin flokët e tyre, dhe të dinë hairstyles dhe se si për të hyrë.

Duke folur për rëndësinë e vajzës braids kam shkruar në artikullin "të çojë në flokë." Është shumë e rëndësishme për seks më të drejtë është aftësia për të: të ndjekë njeriut kontroll mbi emocionet dhe të jetë në gjendje për të shprehur siç duhet ato elokuencë flasin, të negociojë me të tjerët dhe të bëjë biznes, për të përcaktuar cilësinë dhe aftësitë e të tjerëve.

Në çështjet ekonomike e rekomanduar për të dini se si për të provuar saktësinë, të pagesave në shtëpi dhe ferma, të llogaritur masat themelore (peshë, densitet, etj), për bagëti, për sistemin e taksave, arsye zdravomyslyaschi, dhe nxjerrjen e konkluzioneve për të kuptuar ligjet e jetës, për të kryer ritualet e ndryshme dhe të ndjekin zakonet popullore, themelet e ekonomisë, karaktere të ndryshme dhe të jenë në gjendje të demonstrojnë të tyre në situata të veçanta.


Përveç kësaj, zhvillimi i fëmijës në familje do të jetë i plotë nëse nëna do të jetë përgjegjës për: tregime, legjenda, këngë folklorike dhe thënieve, të jetë në gjendje për të shkruar këngë, poezi, dhe pastaj të kryejë ato, të jetë në gjendje për të prodhuar lodra si kukulla për të luajtur dhe dekretet, mashtrim objekte, shumë di charades, riddles dhe lojëra të tjera në zhvillim e inteligjencës përdorin lojra dhe argëtuese në mosmarrëveshje të ketë njohuri si konceptuar me mend numrat e tjerë, objekte, fjalët, etj, e di shaka, truket dhe marifet posedojnë.

Next kategori - marrëdhënie intime me një njeri të vetëm dhe askush tjetër.

Pra vajzë e mençur të inkurajuar të dinë dhe të jenë në gjendje të: kontrolluar energjinë e tyre seksuale për të lindur në një fëmijë të drejta të plota e di artin e lojrave të dashurisë dhe përkëdheljet, që të jetë në gjendje për të thyer një të dashur, të jetë i aftë në poza intime, njeri i mirë të zhvishet, veshje dhe sillen si favorite për interes treguan , për të kontrolluar ndjenjat e të dashurin e xhelozisë.

Pas kësaj, asnjë njeri i arsyeshëm nuk do të duan të shkojnë në një tjetër shëtitje. Kjo patjetër do të ndikojë në zhvillimin e plotë të familjes dhe zhvillimin harmonik të marrëdhënieve.

Këto janë cilësitë më të mira të vajzës, e cila është ndërtuar Vedic çdo familje. Por unë kam të listuara nuk janë të gjithë, por vetëm rreth gjysma. Gjysma e dytë ju mund të mësoni për të zgjatur Neni