4 Arsyet shurdhim në stomak


Përshëndetje miq! Tani ne do të flasim për shkaqet e shurdhim në stomak dhe dua të them se kjo është një temë e rëndësishme.

E rëndësishme është çfarë arsye serioze (ndoshta edhe më e rëndësishme) është qëndrimi ynë për ushqim.

Ajo është - për të kequshqyerit, ne fillojmë të ndjehen ashpërsia dhe parehati tjetër në bark.

Por, edhe pse dieta juaj e përditshme është një nga faktorët kryesorë, megjithatë, ka faktorë të tjerë që ne tani përpiqen të marrin në konsideratë.

Shkaqet e shurdhim në stomak

Kanë vetëm të gjetur se shkaqet kryesore të peshës, dhe pastaj diskutoni çfarë ky mund të bëjë. Pra, shurdhim në shkaqet e stomakut janë:


 • zhvillimin e gastrit dhe cholecystitis (në fjalë të tjera, që - kjo sëmundje n% D

  0? Chala përparojë intensivisht)

 • Siç e kemi gjetur - për dietën e përditshme të pahijshme (shpesh një person përjeton dhimbje të barkut pas të ngrënit)
 • - Për shtatzëninë (shpesh shihet në ata që nuk e kanë rindërtuar dietën tuaj Nëse ju e keni këtë situatë, atëherë unë rekomandoj lexuar për ushqim për fëmijë në gji.)
 • mund të ndodhë - faktin se një person mund të shkojë gjatë "nga dhe të mëdha"
 • - Për mostretje (dispepsi zakonisht shoqërohet me: një ndjenjë e vazhdueshme e vjellje, humbje e papritur e oreksit, dhimbje mbytur vazhdueshme në bark).

 • Tani unë dua të them këtë.

  Është e rëndësishme për të kuptuar!

  Nëse ju përjetojnë këtë simptomë vetëm gjatë ditës (filloi siklet dhe ju menjëherë përmes internetit) - atëherë është e mundshme - për kequshqyerja.

  Ju nuk mund të hahen produktet sot lidhjes, ose hani gabuar kohë dhe një shumë. Gjithashtu, peshë mund të jetë për shkak të faktit se deri më sot dietën tuaj kohët e fundit të kërkuar më mirë.

  Por në qoftë se ndonjë simptomë të ju zgjat për 3 - 4 ditë apo edhe një javë - unë ju rekomandojmë që të vizitoni një specialist dhe të kalojë këtë procedurë interesante si fibrohastroduodenoskopiya (endoskopisë sipërme).

  Kjo është e nevojshme në mënyrë që të përcaktojë: se sëmundja filloi të zhvillohet.

  Mukusit në stomak

  Në mënyrë të ngjashme, shkaku më i madh i mukusit të tepërt në stomak përsëri, nuk është zbatimi i ushqimit. Çfarë e shkakton mukusit tepërt i përhershëm? Kjo çon në faktin se:

 • të fillojë metabolizmin ndërprerë,
 • Kjo është arsyeja shurdhim në stomak,
 • thithjen e ushqyesve më të këqija dhe ushqim më të keqe është tretur,
 • njerëzit mund të merrni të sëmurë më e lehtë, sepse mukusit shkakton rritjen bakteriale dhe infeksionit.
 • Duodenitis stomak

  Në fakt, duodenitis stomak - kjo është pak shprehje e gabuar, si duodenitis tregon më shumë duodenum sëmundje.

  Kjo pasohet nga ajo që është inflamacion dhe ristrukturimit dhe ndryshimit qelizat e brendshme.

  Në fund të fundit, në qoftë se ju nuk e jepte shumë rëndësi dhe të fillojnë trajtimin - it çon në vdekjen e qelizave dhe problemet kryesore të sistemit të tretjes.

  Në çdo rast, si përfundim, unë do të them në vijim. Pothuajse të gjitha shkaqet shurdhim në stomak dhe sëmundjeve të saj lindin - për çrregullime të hahet. Dhe në qoftë se ju doni për të normalizuar dietën tuaj dhe të jenë të shëndetshme - abonohen në gazetën time (të regjistroheni mundur në këtë artikull) mësime falas video në të ushqyerit e duhur.