3 rregulla themelore të se si për të fituar njeri peshe


Para se ne të diskutuar se si për të fituar njeri peshe - unë dua të them që rekomandimet e parashtruara më poshtë do të kërkojë të ju disa përpjekje.

Kështu, jo vetëm fizike, por më tepër moral. Dhe së dyti, ne nuk duhet të mendojmë se pas 3 ose 4 ditë ju do të shihni rezultate të rëndësishme.

Unë gjithashtu theksohet se - faktin se ne secili kemi shumë lloje të ndryshme të trupit - çdokush - ajo do të jetë më e lehtë për të arritur rezultatet e dëshiruara, dhe për të cilin - ju duhet të provoni.

Në përgjithësi, ka tre lloje kryesore të trupit. Dhe dy prej tyre, që na interesojnë më dhe që do të më shumë gjasa të trajtojnë ty. Kështu, natyra është e burra të pakta dhe të gjatë, e cila do të jetë e vështirë për të shërohen dhe është rritje normale, por edhe nuk ndryshojnë vëllime të veçanta.

Në çdo rast, ne të vazhdojë.

Si për të fituar peshë njeri i drejtë


Tani ju them diçka gjë paradoksale. Të ndjehen rritje të dukshme - duhet të fillojë për të ndërtuar në masë të muskujve është. Megjithatë, kjo nuk është vetëm për të treguar off biceps e tij në frontin e vajzës.

Kjo është bërë vetëm për të atë që do të hani në sasi të mëdha mbeten në trup dhe nuk kaloi pa vonesë. Nga natyra, trupi mashkull është shumë më e lehtë për të fituar në masë të muskujve. Pra, pse nuk e përdorin këtë model.

Por në qoftë se ne fillojmë të lëkundur - ajo do të djeg shumë energji në trupin tonë, thonë lexuesit e bukur blog.

Po, kjo është e vërtetë. Megjithatë, nuk është, siç thashë, një paradoks.

Fakti që ju gjithmonë mund të hani, të merrni një shumë të kalorive, etj Në këtë rast, ju do të shihni rezultate konkrete. Megjithatë, këto rezultate erdhi dhe shkoi. Ju nuk mund të më shumë - më pak të mbajë gjatë në një farë peshe bërë kuptim.

Por kur Muskujt e trupit tuaj të fillojnë të shfaqen - ajo do të jetë një lloj i "shpëtuar pikë". Kjo do të thotë se roll poshtë paund tuaj do të jetë shumë më i ngadalshëm. Megjithatë, mbani mend se në artikullin e fundit rreth asaj se si për të shërohen shpejt, kemi biseduar për rekomandimet ushqyese.

Unë ju rekomandojmë të lexoni atë vetëm që të kuptojnë se intensiteti duhet të jetë ushqimi juaj.

Kështu, jo vetëm që dietë duhet të jetë intensive gjatë muskujt klasa nakachyvanyyu duhet të pini ujë më të pastër dhe pompë muskujt e saktë.

Për shembull, biceps e ritëm të krahut nëse nakachavshy të, ajo do të ju jap vetëm 0,5 kilogramë? Por në qoftë se ju vizmetesya për muskujt e mbrapa - janë tashmë në fakt, thonë ata, është se ku për të shpërndarë. Prandaj, të bëjë një raport të përkohshëm.

Në - Së pari, pavarësisht nga një dietë të ekuilibruar që nutritionists rekomandojmë, duhet intensivisht mbi shpeshtësinë dhe sasinë e ushqimit. Dhe - Së dyti, filloni pompë ato muskujt, peshë mund të ndikojë në masë të madhe peshën tonë të përgjithshëm.

Nuk është një shumë.

Për disa kjo do të jetë e dhimbshme për të dëgjuar, por duhet të them. Gjë është se kur një njeri është shpesh marrëdhënie shumë të ngushtë me vajzat (unë shpresoj që ju të kuptoni mua) - kjo çon në kosto të larta si energjisë dhe burimeve të tjera të trupit.

Prandaj, në kundërshtim me dëshirat tuaja, ju doni të kufizojnë veten në këtë lloj marrëdhënie me seksin e kundërt. Jo se e mirë, por, sa më shumë që mundeni.

Unë do të jem i sinqertë fakti se në mënyrë që të mbulojë sasinë e farës së njeriut që ai shpenzon në një kohë - me burimet e trupit është në krahasim me prodhimin e një gotë me gjak.

Prandaj, unë shpresoj, duke e ditur të gjitha këto fakte, pyetja: si për të fituar peshë për ju njeriu u bë më e qartë se kurrë më parë.