Si për të rritur gjoksin në shtëpi


 • Breast krem ​​zgjerimit
 • Ushqimi dhe birrë për shtim të gjirit
 • Çfarë punon për shtim të gjirit?


 • Para një mënyrë e garantuar për të bërë gjinjtë
  tërheqës them disa fjalë për ato metoda nuk punojnë,
  Pavarësisht popullaritetit të tyre.


  Breast krem ​​zgjerimit

  Pa mashtrim - krem ​​zgjerimin e gjirit jap rezultatin
  por vetëm ndërsa ju jeni duke përdorur këto mjete nuk është e lirë. Krem dhe gels
  shtim të gjirit përmban phytoestrogens që shkaktojnë një nxitojnë të gjakut në gjoks,
  përshpejtimin e metabolizmit në inde, në këtë mënyrë pak më të rritur sasinë e qumështit
  kanceri. Pasi të ndaluar rregullisht përdorni këto krem, gjirit

  kthehet ish madhësinë.


  Ushqimi dhe birrë për shtim të gjirit

  Disa mbivendosje në phytoestrogens në ushqime - në bishtajore
  dhe kokrra - për të marrë zemrat e ardhshme size. Por nuk ka të dhëna
  se një dietë e tillë të çon në rezultatin e dëshiruar. Sidomos jo ndihmojë
  të pirë birrë se thashetheme quan zmadhues zemrat e bukur. Breast ndoshta
  dhe do të rritet, por të paktën, pas mollaqe, kofshë, bark dhe të gjitha të tjera
  pjesë të trupit ku yndyrë nuk është aq e dëshirueshme sa gjoks.


  Çfarë punon për shtim të gjirit?

  Nëse ju nuk duan të shkojnë nën thikë kirurg plastik,
  ju keni për të bërë një gjë - ushtrime për të forcuar muskujt që mbështesin gjoksin.


  Kjo
  e vetmja mënyrë për të vërtetë të arritur rezultate reale - dhe
  shtim gjirit, dhe për të përmirësuar formën e saj.

  Pra, ne ju ofrojmë një duzinë ushtrime shumë të thjeshta për
  shtim të gjirit në shtëpi.

 • Qëndrim
  e drejtë. Bëj bërryla tuaj, zhvillohet në nivelin e gjoksit, duke kombinuar
  dorë. Ndiqni lëvizjen, duke shtypur duart kundër njëri-tjetrit, sikur
  caktimin supet poshtë dhe mbrapa. Aplikoni përpjekjet më të mira.
  Qetësohuni. Përsëriteni 15-20 herë.
 • Ulem
  Vetëm në tavolinë, vuri duart mbi tavolinë, klikoni mbi pëllëmbët
  Tabela e vështirë si ju mund. Përsëriteni 15-20 herë.
 • Ulem
  drejtpërdrejt në karrige të vështirë.

  Rest duart tuaja në ulëset në të dyja anët e mollaqe,
  duke u përpjekur për të rritur trupin në armëve drejt. Përsëriteni 15-20 herë.
 • Qëndrim
  në gjatësinë e krahut nga muri, të ligët kundër murit me duart e tij.
  Kryen shtytje-ups në mur. Këmbët dhe trupi duhet të jetë i drejtë. Përsëritje
  15-20 herë.
 • Gënjeshtër
  stomak, tërheq armëve tuaj përpara me pëllëmbët poshtë. Alternuar ligët në katin e
  palme nga një anë, picking up një mik. Të bëjë një qasje 10-15
  strokes, pa bending bërryla tuaj. Bëni 5-7 qasje.
 • Të gënjyer
  në bark, pjesa tjetër shuplakat tuaja në dysheme në nivelin e gjoksit. Bërryla duhet të duket
  tavan, këmbët së bashku drejt.

  Vendos duart tuaja të trupit, në bazë të
  armëve drejt dhe caving në shpinë. Përsëriteni 15-20 herë.
 • Të gënjyer
  në bark, duart në bashkim mbyllje prapa (në mollaqe), mjekër
  prekja e kat. Njëkohësisht heqë këmbët tuaja drejt në dysheme dhe pjesën e sipërme
  trup, caving dhe vendosjen duart aq i lartë sa të jetë e mundur.
  Ngrijë në këtë pozicion për
  5 sekonda. Përsëriteni 8-10 herë.
 • Të gënjyer
  në bark, mjekrra prekin në dysheme, tërheq armëve tuaj përpara. Caving,
  heqë trupin tuaj off dysheme, duke i vënë duart prapa pas shpinës së tij, me anë të dorës.
  Ngrijë në atë pozitë për disa sekonda, pastaj të vënë duart e tij prapa

  nëpërmjet dorës përpara, duke mbajtur një trup të ngritura dhe mjekër. Përsëritje
  10 herë.
 • E shtrydhur
  nga dyshemeja. A sa më shumë që ju mund të, duke vënë qëllimin për të kryer 20
  pushups në qasje. Nëse ju të gjeni të vështirë për të bërë pushups plotë me theks të
  vetëm në duar dhe këpucë me majë, të qëndrojë në të katër këmbët, ndër këmbët tuaja në
  Pushoni këmbët dhe gishtërinjtë në dysheme. A shtytje-ups në këtë thjeshtuar
  pozicion.
 • Merr
  up një top të madh. Qëndrimi, shpjegoj armëve tuaj, shtrydh dhe të mbajë topin
  tension maksimal 2-3 sekonda. Përsëriteni 8-10 herë.
 • Të gënjyer
  në anën e pasme, kap një trap në dorë. Fut duart me shtangë dore në gjoksin tuaj.


  Ngritja duart tuaja me shtangë dore deri dhe rënie në fundjavë. A 3 grupe
  8 regjimet. Filloni me pesha të vogla trap.
 • Ndjek
  shtrihen ushtrime muskujt gjoks. Për këtë qasje të fluturonte e lirë
  trare ose mur bare. Ushtrimi është kryer para shfaqjes
  Duart shumë të lodhur. Përndryshe, në qoftë se tërthore nuk është në dispozicion,
  Pick up dvokilohramovi shtangë dore dhe pres me ta direkt,
  mbajtjen e tyre në duart e paralizuar.
 • Me punën e përditshme të paktën tre nga ndonjë
  Ushtrimi i kësaj liste pas një ndërsa ju bëhet pronar
  Muskujt e fortë gjoksit që të heqë gjinjtë tuaj, duke e bërë atë të pari

  dhe në të vërtetë më të bukur.