Si për të mbajtur lëkurën të rinj dhe i përkulshëm


 • Pse plakjes lëkurës?
 • Recall anatomi
 • Si për të mbajtur Rinj lëkurës?

 • Pse plakjes lëkurës?

  Lëkurë
  - Një organ i rëndësishëm që kryen shumë funksione vitale. Dhe në qoftë se ne nuk bëjmë
  i kushtoj vëmendje për shëndetin e tyre, hani rregullisht, yvaem SAR
  Pjesa tjetër, asgjë befasuese në plakjen e parakohshme të lëkurës jo
  do.

  Me moshën, lëkura rimëkëmbet më keq. Në 20 vjet, ne
  mund të fle 3 orë në ditë dhe festuar partinë dhunshme në lëkurë mëngjes
  do të jetë i freskët si një kastravec. Për fat të keq, në këto privilegje
  fund.

  Pirja e duhanit - një faktor që të rëndë dëmton lëkurën.
  Shënim duhanpirësit me përvojë të madhe, lëkura e tyre ka
  nuancë të verdhë e më shumë rrudhat shumë se te joduhanpirësit kolegët.

  Dietë të rreptë të ndikojë fuqimisht në lëkurë, veçanërisht nëse
  në dietë mungon vitaminë C dhe antioksidantë. Natyrisht tensionuar,
  Orari stresues punë edhe nuk ju jep shëndetin dhe bukurinë.


  Recall anatomi

  Për të kuptuar se pse lëkura jonë zbehet me moshën,
  duhet të bëjë një dalje nga tema në anatomisë. Lëkura përbëhet nga epidermë dhe
  dermis. Veshje e guaskës - një shtresë sipërfaqësore të lëkurës. Dermis është nën
  veshje e guaskës dhe përmban elastin dhe kolagjenit fibrave. Ata
  përgjegjës për lëkurë të butë dhe rinore. Me moshën, dermis bëhet më e hollë,
  dhe fibrave humbasin elasticitetin e tyre.


  Si për të mbajtur Rinj lëkurës?

  Krem për plakjen e lëkurës.


  Sigurimi i kolagjenit të lëkurës, duke e kthyer atë elasticitet. Mos harroni të përdorni moisturizer.

  Maskat. Efekti i tyre është i bazuar në ngushtimin atëherë, është një shtrëngim kozmetike të lëkurës

  Shmangni rrezet e diellit direkte. Djegien nga dielli është e keqe për lëkurën tuaj, kështu që përdorimi
  sunscreen. Ka dëshmi se personi që e mbron lëkurën
  Sun mund të ngadalësojë dukshëm lëkurën des.

  Të çojë një mënyrë jetese të shëndetshme. A keni vënë re se pas një nate pa gjumë, lëkura juaj duket i lodhur dhe i ngadaltë?

  Alkooli, cigaret, stresi - plakje të lëkurës
  rrudhat e hershme. Pirja e duhanit shkakton dobësimin e tonin e lëkurës,

  duke e bërë të butë ndikon çehre. Një fakt i rëndësishëm është se përshpejton duhani
  plakje të lëkurës dhe rrudhat në 3-4 vjet!