Si te zgjidhni floktar tuaj


Si ajo duhet të jetë në një anë të njëjtë
artist, duke krijuar një shkëlqim të veçantë në kokën tuaj, në anën tjetër
- Duke qenë një mjek, duke u kujdesur për flokët tuaj. Well, natyrisht,
të jenë profesionistë të vërtetë.

Nëse
ju vetëm jeni në kërkim të "zotërisë tim", gjëja e parë që ju
duhet të i kushtoj vëmendje për të është pamja e saj. Një berber i mirë
duhet të jetë prerje e bukur ujdisur. Një mjeshtër i vërtetë ka vet
stil, shkrimi i tij, gjallëri e tij.

Nuk është e nevojshme
ofenduar nga mjeshtri i cili, për shembull, flet gjatë një prerje flokësh:
"Çfarë jeni ju flokët perepaleni! Çfarë ju bëni me të? "Kjo është ajo
punë.

Një berber i mirë është i interesuar në të gjithë gjatë punës së tyre,
chatters. Një shenjë e sigurt e kualifikimeve të larta të zotit, kur ai
Gërshërë Werth, si një zhongler, në të njëjtën kohë dhe jo ulur (në tuaj
flokët).

Para se të ulemi në një karrige
floktar, hairstyle ju zgjidhni, kërkoni këshilla. Shohin atë
përgjigjet. Për shembull, pyet ata të ju tregojmë disa nga shkrimet
çfarë ju përshkruani. Master duhet të dini saktësisht se ku
nevojë për një prerje flokësh. Mos u shqetësoni nëse ju bëni jo vetëm shfaqje, por edhe me
Entuziazmi do të përshkruaj në detaje diçka që vlen për të tuaj
zgjedhur për të folur për ndonjë counter që mund të shtohet.


Menjëherë
tregon se artist i përkushtuar, dhe kjo është më e
punoni se puna.

Çdo grua ka
bukuria e saj unik, por detyrë berber - a keni
bukur. Një berber i mirë duhet të dëgjoni dëshirat tuaja. Nëse
ju shkoni në sallon për kartën e parë, procedurën gjithmonë
duhet të marrë më të gjatë, mjeshtër duhet të vlerësojë me kujdes tuaj
të dhënat e jashtme, formë fytyrë, llojin e flokëve dhe cilësi, si dhe formë. Ai
gjithmonë duhet të pyesni se çfarë ju bëni, çfarë është profesioni juaj.
Për një material të mirë floktar pune - jo vetëm flokët tuaj.

Një ekspert i vërtetë sheh klientin e tij kolektivisht si

thekson - nga koka deri te këmbët. Një artist i mirë gjithmonë do të gjejnë mundësi si
të kombinuar, të themi, imazhin tuaj të biznesit me një dëshirë për të qëndruar
femërore. Ndjehen të lirë për të ndarë dyshimet nëse ju
propozojë për të ndryshuar stilin, në mënyrë aktive të marrin pjesë në zgjedhjen e një hairstyle ri
apo konkluzion. Jo me të vërtetë të besimit të mjeshtrit, që bien dakord për të
Ju të gjithë të shkojnë në rreth.

I mirë profesional
Ju mund të mësojnë dhe mënyrën se si ajo punon në flokë: gjatë rrugës ai
tregon dhe tregon se sa më i mirë për të rehatohem dhe të rregulloj flokët
aplikoni xhel ose shkumë. Në këtë mënyrë ajo ju jep besim se ju
jo vetëm që do të duket e mirë sot dhe nesër, por të gjithë kohës -

floktar vizitë tjetër.

Por
prodhuar mbi ju punoni varet jo vetëm nga mjeshtri. Në
Po aq Rezultati varet në tuaj. Tuaj
sjellje mund të ndryshoni pamjen tuaj. Ndryshimet e veçanërisht të forta
look disponimin tuaj të keq dhe jo për të mirë, gjatë rrugës. Atëherë më mirë
shtyjë rritje në sallon, prerje dështuar floktar madje mirë
ajo do të jetë e vështirë për të rregulluar. Por, megjithatë, mos harroni të vizitoni
zotëria e saj të paktën një herë në dy muaj, ju shpesh. Vetëm
ky rast, kreu i juaj gjithmonë do të ujdisur dhe look elegant.
Nëse jeni me fat dhe ju keni gjetur berber tuaj ëndërr, e duan atë,

mbaj dhe ushqej. Pas të gjitha, kjo varet pamjen tuaj.
Asnjëherë mos shaj atë - për shkak të gabimeve askush nuk është imun. Dhe
shpresoj se koha diçka tjetër do të ndodhë vërtetë
mrekulli.