Çfarë është Mezoterapia, avantazhet dhe disavantazhet e saj


 • Mezoterapia
 • Çfarë ndodh gjatë procedurës Mezoterapia?

  Mezoterapia

  Mezoterapia si metodë u shfaq në Evropë për gati gjysmë shekulli
  prapa. Rast ishte situatën kur pacienti, i cili ishte
  subkutane administruar mjet anastezik, përgjatë gjendjes së përmirësuar
  lëkurës dhe rrudhat parasysh. Kjo u pasua nga eksperimente shkencore
  dhe droga e studimit janë zhvilluar, dhe cosmetologist mori
  Kjo metodë të përballueshme dhe efektive për të miratuar.

  Esencë
  Mezoterapia është se koktej terapeutik, përbërja e të cilave varet
  Problemi, doza mikroskopike administruara në zonën e drejtë në nivelin e
  Pjesa e mesme e dermis (mesoderma), dmth thellësinë e 3-4 mm, dhe ndikon

  në zonën e problemit direkt. Ndërsa në injeksione konvencionale ose duke marrë
  hape drogës që veprojnë në të gjithë trupin, dhe vendndodhja e dëshiruar
  arrin vetëm një pjesë të vogël të saj që keq ndikon në efikasitetin
  trajtim.

  Mezoterapia është bërë i posaçëm i shkurtër i hollë
  hala noninvasive. Përveç kësaj, nga vetë injeksione stimulojë
  imunitet, sepse në përgjigje të tregon mbrojtëse të trupit
  reagim. Në këtë rast, në këtë rol vepron gjilpërë. Teknikë vetë
  Duket e thjeshtë, por në të vërtetë shumë nga hollësitë Mezoterapia saj:
  cila drogës administruar, ku, sa shumë, sa thellë,
  se sa herë, etj  Çfarë ndodh gjatë procedurës Mezoterapia?


  Sekreti kryesor
  Mezoterapia është se ajo ka një fokus të ngushtë në djegien
  yndyrë-fangled acide të ndryshme. Duke qenë i vendosur
  metabolizmin, përmirëson funksionin e mëlçisë dhe fshikëz fshikëz e tëmthit, pastruar
  kanalet biliare, shpërndajë gurë të vogla në mëlçi dhe veshkat, zhduket
  Anijet e vogla të dukshme nën lëkurë, duke u themeluar qarkullimin,
  limfatike rrjedhjes, kolesterol dhe metabolizmit lipidet, ndërsa ka
  forcimin e lëkurës, e cila është e rëndësishme për njerëzit që humbasin të rëndësishme
  vëllimi i trupit. Më e rëndësishmja, njerëz të rrëmbyer nga sytë.

  Përgatitjet
  mjek i zgjedhur në mënyrë individuale, në varësi të qëllimit për të cilin

  ndjekur. Kohëzgjatja e kursit gjithashtu varet nga problemi, por
  zakonisht përbëhet nga 8-12 seanca. Koktej absorbohet në lëkurë
  dhe vepron në metabolizmin yndyrë, redukton kapsula celulitin
  dhe thyer, lëkura është zvogëluar.

  Në një seancë të futur
  30 deri në 60 cubes koktej që mund të zgjidhë problemin rrënjësisht.
  Injeksione të shumta janë bërë automatikisht, shpejt
  dhe pa dhimbje. Ne kemi prezantuar droga po zgjaten (7/5
  ditë).

  Ashtu si çdo fenomen në Mezoterapia avantazhet dhe disavantazhet.

  Përfitimet:

 • Fiziologji relative droga jo-toksike administruar, e cila është veçanërisht e rëndësishme në mjedisin tonë.

 • Mungesa e kufizimeve të moshës.
 • Efekt të zgjatur.
 • Është e mundur të obkolyuyut çdo zonë - ndryshe nga, për shembull, përfundon, ku bark nuk mund të përdorë.
 • Mungesa pothuajse e plotë e contraindications.
 • Disavantazhet:

 • Si me çdo ndërhyrje, mund të ketë skuqje, gjurmët e injektimit dhe ndjesi shpimi gjilpërash lehtë kur hyjnë koktej.

 • disa kokteje (duke përfshirë edhe anti-celulitit) contraindication
  cholelithiasis është për shkak gurë mund të fillojnë të lëvizin
  sepse baza e drogës ka një efekt choleretic.
 • Informacion nga neni "Mezoterapia".