Çfarë është blepharoplasty


 • Largimi i "çanta" nën sytë
 • Largimi i lëkurës tepërt mbi qepallat
 • Ndryshimi formën e syve

 • Roli i rëndësishëm në këtë proces është luajtur rrudhave. Saktësisht
  si syri mund të formojnë një "hernie" ulët ose sipërme
  shekull, sagging lëkurës (embossed fish) në të jashtëm dhe
  kënde të brendshme të syve, i sipërm i përgjithshëm qepallë ptosis. Një nga më të
  Metodat efektive të përtëritje të fytyrës është kirurgji plastike.
  Eliminuar problemet ndihmojë blepharoplasty - shumë të efektshme dhe
  kirurgji malotravmatychnaya për formatimin e teksteve korrigjim dhe qepallat.

  Blepharoplasty kryhet në rastet e mëposhtme:

 • ndërsa eliminimin e "çanta" nën sytë;
 • duke eleminuar lëkurë të tepërt mbi qepallat;
 • ndryshojnë në formë të syve;

 • Largimi i "çanta" nën sytë

  Pacientët
  mbështeten në këtë transaksion mund të jenë njerëz të moshave të ndryshme. Në
  Rasti me pacientët moshë mjaft të re që ne po flasim estetike
  përmirësimin njerëz të tillë si sy, në të cilat opinioni
  bëhet më shumë i zakonshëm, i qartë, nuk është më e lidhur me të dëmshme
  zakonet dhe sëmundje të ndryshme. Arsyeja për kirurgji në pacientët pjekur
  mosha mund të shërbejë rrudhat palosur që cënon
  ed.


  Largimi i lëkurës tepërt mbi qepallat

  Nëse
  ju shikoni veten në lëkurën e të gjatë, i rrudhosur lëkura folds,
  ënjtje yndyrë okolohlaznichnoho (hernie), ju vetëm të ndihmojë operacion
  blepharoplasty.


  Në disa raste, simptomat janë të
  lindjes, ndërsa të tjerët janë rezultat i ndryshimeve të lidhura me moshën.
  Pacienti kryen transaksione të bazuar në shkaqet, moshës dhe
  karakteristika strukturore të fytyrës. Për të eliminuar ndryshime të lidhura me moshën hequr
  lëkurës tepërt, yndyrë excised ose plotësoni ato zona fundosur.
  Është gjithashtu e mundur blepharoplasty pa hequr lëkurën (në
  rasti i të rinjve).


  Ndryshimi formën e syve


  të ndryshojë forma e operimit burra drejtuar në moshë dhe gra të cilët janë të pakënaqur
  forma e tij natyrore dhe madhësia e syve. Më shpesh, e dëshiruar
  Rezultati është arritur lehtë nëpërmjet blepharoplasty operacion.
  Për shembull, heqja e formës mongoloide sy.

  Me rregullim të duhur proporcione të shekullit janë shumë më harmonike dhe e këndshme.

  Përveç
  Ndryshimet kozmetike personi qepallë të përdorë për të korrigjuar
  defekte të ndryshme, që rezultojnë nga trauma, operacione të tjera
  defekte në lindje, sëmundje, plagosje.  Metodat klasike qepallë janë ato që përfshijnë shkurtime
  përgjatë folds natyrore dhe largimin e indit yndyror dhe të lëkurës.
  Pas operacionit, prerje kozmetike sewn shtresë, me
  qepallë e sipërme vendndodhja e saj është e tillë që, kur sytë janë damar hapur
  mbetet i padukshëm. Në fund është shekull i tij maskë për pikë

  ai bëhet i zbehtë dhe s'bie në sy.

  Nëse qepallë më të ulët
  Jo lëkurës tepërt, por ka arsimi hernie nën qepallat,
  transkon'yunktivalnuyu përdoret plastik, i cili është
  vend të sipërfaqes së jashtme të prerjes syrit bëhet në konjuktivën,
  një ind i hollë që mbulon sipërfaqen e brendshme të qepallat. Pas kësaj
  përjashton hryzhovohovypynan nën qepallat dhe mbetjet e lëkurës
  paprekur, prerë dhe forma e syrit nuk ndryshon.

  Pas
  Pikëpamja blepharoplasty është e hapur (përmes heqjes së tepërt
  lëkurë), kështu që nga ana e tij rrit fushën e vizionit, sytë të duket
  i madh, dhe shprehje bëhet e lumtur, sy të gëzuar.


  Kohët e fundit, operacioni blepharoplasty është duke u bërë më të
  popullor në mesin e njerëzve. Nëse gratë mund për një kohë të gjatë
  koha për të maskë sy mungesat e përdorimit
  kozmetikë, burra, shumica e të cilëve nuk e përdorin
  kozmetike të detyruar të kërkojnë ndihmë nga një specialist.

  Blepharoplasty
  mund të kryhet nën anestezi të përgjithshme, si dhe duke përdorur vetëm
  anestezi lokale. Zgjedhja e anestezi të varet kryesisht nga individi
  pacient, si dhe vëllimi i planifikuar operacionale
  ndërhyrje. Operacioni zgjat 1-1,5 orë. Procesi i shërimit është
  shumë shpejt, qepje mbi qepallat janë hequr në 2-3 ditë, dhe ënjtje shkon

  për 7-10 ditë.

  Scars janë pak të dukshme, dhe
  Fundi i muajit praktikisht zhduken. Të gjitha që mbetet - është
  përballen në kërkim të rinj dhe e dëshiruar rezultatin se me e duhur dhe
  Kujdesi i duhur do të vazhdojë për vitet që vijnë.