Vaksinimi Bukuri


 • Mezoterapia dhe kapacitetet e saj
 • Procedura Mezoterapia

 • Mezoterapia dhe kapacitetet e saj

  Mezoterapia - një teknikë që përfshin intradermal
  Administrata e drogës në doza të vogla. Kjo metodë është
  përdorur gjerësisht në praktikën klinike si ajo lejon
  të reduktojnë ndjeshëm rrezikun e efekteve anësore dhe alergjik
  reagimet nga mjekësia. Aktualisht, Mezoterapia është përdorur në kirurgji kozmetike dhe estetike për të trajtuar një numër të çështjeve të plakjes ndryshimet e lëkurës dhe flokët e pacientëve.


  Procedura Mezoterapia
  rekomanduara për parandalimin dhe trajtimin e efektet e dëmshme të rrezatimit ultravjollcë dhe
  Ndryshimet e moshës lidhur me të lëkurës, lulëzim thellë e procedurës,

  reduktuar gjatësinë e periudhës së rehabilitimit pas
  kirurgji plastike.

  Mezoterapia lejon kontur
  lëkurë plastike dhe indeve të buta, në mënyrë efektive duke eliminuar
  dhëmbëza dhe shënon shtrirje të lëkurës. Injeksion intradermal i
  droga përdoren në trajtimin e puçrra fytyre, rosacea,
  celuliti.
  Asistent mjek i domosdoshëm është Mezoterapia në trajtimin e alopecia.

  Çdo vit ka jetuar një ndikim në lëkurën tonë, duke ndryshuar
  Struktura e elasticitetit celular, elasticitetin, aftësinë për të mbajtur
  lagështi. Këto procese janë reflektuar në ndryshimin e pamjes dhe lehtësimin
  trup, sagging lëkurës, rrudhat e thellësi të ndryshme, pamja


  thatësi dhe flaking e shtresave sipërfaqësore të lëkurës.

  Mezoterapia mund të japë drogë
  çështje drejtpërdrejt në fushat me probleme, të vendosura në të ndryshme
  shtresat e lëkurës, duke kontribuar për procesin e shërimit
  Struktura dhe funksioni i qelizave.


  Procedura Mezoterapia

  Për administrimin intradermal në Mezoterapia më të madhe
  përdoret zakonisht formë injectable e vitamina, minerale,
  acide organike, të cilat janë pjesë e qelizave normale. I zbatueshëm
  vetëm të hyjë ekstrakte të bimëve medicinale dhe kafshë
  origjina, droga Biotech, farmakologjik
  droga. Këto substanca janë përdorur në izolimin dhe si pjese e

  Përzierje të veçantë.

  Specialistët e qendrës sonë mjekësore kryerjen përzgjedhje individuale të drogës për Mezoterapia, duke marrë parasysh pronat e tyre dhe veprimet specifike dhe karakteristikat e diagnozës së pacientit.

  Në çdo rast, intradermal administrimi i produktit
  droge të përdorur pajisje të veçantë. Gjerësisht i përdorur Dermalnaya
  dhe metodat e administratës epidermik, mikropapullyarnaya teknikë Mezoterapia.
  Të gjithë janë të dizajnuara për të mbështetur tonin e lëkurës, të rivendosur atë
  lagështi, riparimin e qelizave të lëkurës. Injeksione Linear janë përdorur për
  korrigjim i konturet e fytyrës, eliminimin e rrudhave.

  Droga administruar në
  shiringë special me hala e disponueshme, dora dhe kompjuter
  mezoin'ektory. Specialistë shumë të kualifikuar të garantuar
  rezultate të shkëlqyera.

  Informacion nga neni "Mezoterapia".