Korrigjim kirurgjik i këmbëve


 • Këmbët korrigjim


  Këmbët korrigjim

  Këmbët minus (kontur përdorur implantet)

  Këmbët thinness mund të korrigjohet duke përdorur implantet e veçanta që qepi gjatë kirurgjisë plastike. Strukturalisht implantet ngjashme këmba implantet e gjirit. Ato përbëhen nga një membrane elastike dhe xhel filler (më trashë), por të ketë një formë të zgjatur. Gjatësi dhe trashësi të implantit zgjedhur individualisht. Këmbët janë bërë prerje të vogla prapa gjunjë, dhe u lirua indeve të muskujve larg, dhe kur ata janë të vendosur implantet, të cilat jo vetëm të mbushur mungesën e furnizimit, por edhe të korrigjuar një muskujt parregullt formë.  Implants vendosen vetëm në sipërfaqet e pasme dhe anësore e këmbëve. Sipërfaqja front kurrë është prekur sepse nuk ka indet e para të buta, dhe ka edhe një nerv shumë i rëndësishëm, e cila në çdo rast nuk mund të jetë dëmtuar. Ditë pas operacionit ju tashmë mund të ecin. Për një shërim të shpejtë për 7-10 ditë për të veshin triko të shtrënguar.

  Ka raste kur kirurgji kozmetike nuk është në gjendje për të korrigjuar defektet. Nëse lakuar këmbët për shkak të kockave, rajoni fyell e këmbës shpesh nuk konvergojnë për të formuar një të vazhdueshëm "vrimë" nga gjunjët e të këmbëve. Nëse lakim është kockat të mëdha, nevojat ortopedike ndihmojë, dhe ka shumë të ngjarë kirurgji.


  Duke kirurgji ortopedike mund të ndryshojë formën e eshtrave, tërheqja e tyre jashtë dhe e vënë në pozicionin e duhur.

  Këmbët Plus (këmbët Liposuction)

  Këmbët e plota - një histori krejtësisht të ndryshme për mjekun, i cili duhet të hetojnë shkakun e tërësisë. Nëse plotësia ishte rezultat i qarkullimit të dobët dhe rrjedhën e limfatike - kongjenitale ose të fituar, që çon në të ashtuquajturën elefantiazë të këmbëve (edemë) - pastaj të ndryshojë formën e këmbëve kirurgjike pamundur. Në këtë situatë, implant vetëm do të rritet presioni mbi enët e gjakut që do të trajtohen. Në disa raste, operacioni mund të ndihmojë, në të cilën enët limfatike sewn me gjak për të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe limfatike.  Nëse këmbët plotësinë e lidhur me yndyrë të tepërt, atëherë në rastin hyn Liposuction. Është e mundur në çdo pjese te kembes, përfshirë në këmbën. Më Liposuction bërë në fushën e hips dhe gjunjë. Kjo është bërë vetëm gjysmën e perimetrin e këmbë për të shmangur krijimin e edemë pas operacionit. Pjesa e dytë e perimetrin e jo më herët se 5-6 muaj përpunuara. Para operacionit kirurg përcakton trashësi dhe mobilitetit fibra. Në varësi të këtyre parametrave të zgjedhur llojin e procedurës.

  Liposuction është mekanik, në të cilën yndyrë është larguar përmes një tubi të hollë dhe detektor, kur duke përdorur efektin shkatërrues të ultrazërit.

  Kofshë e brendshme, pranë shtresës ijë yndyrë ka tendencë të jetë e lirshme dhe i shkrifët, dhe në këtë pikë ajo është e mirë për të thyer ultratinguj, e cila gjithashtu "thahet" pëlhurë.

  Kjo është më e vështirë për t'u marrë me tërë plotësinë e këmbëve të shkaktuara nga muskuj të fuqishëm. Muskujt nuk janë subjekt i reduktimit kategorikisht. Heqja e fibrave muskulore të lidhur për të shkaktuar dobësimin e tyre, si ata pa përjashtim të përfshirë në funksion motorike. Por shkulje formën e viçave dhe tranzicionit të qetë papritur nga viçit të plotë për të thatë farën mundemi - me ndihmën e të njëjtave implanteve. Pra, ju e dini - asgjë nuk është e pamundur për kirurgji moderne plastike.

  Dhe këmbët Afërditë ju ofrohen.

  Informacion nga artikullin "këmbët korrigjim formë."