ELOS i pjesshëm përtëritje - matricë ir


 • Procedurat ELOS përtëritje

 • Procedurat ELOS përtëritje

  Procedurat për ELOS përtëritje shumë efektive dhe shumë e famshme. Kompania fundit zhvillim unik SYNERON Mjekësi Ltd është IR Matrix, duke e bashkuar ELOS të njohur të teknologjisë (Diod Laser + RF) dhe trendet aktuale në zhvillimin e teknologjisë lazer (parimi i pjesshëm).


  Kombinimi i energjisë bipolar të radiofrekuencave (RF-pushtet) dhe diodë lazer energjisë 915 nm fraktsyonyrovannoy në mikropuchkov shumta siguruar trajtim shumë efektiv dhe të sigurt të rrudhave me rrezik minimal të efekteve anësore. Kryqëzimin e diodë lazer pjesshëm dhe matrica bipolar RF-energjisë krijon lidhje të forta termike në dermis e thella (2,5 mm).

  Parimi i operacion: energji lazer nxeh papilare zonë demarkacioni dhe dermis reticular nën rrudhat, matricë krijon lidhje termike dhe selektive transmetojë RF-energji zona të demarkuar për denaturation në dermis dhe remodeling e kolagjenit, duke e lënë pishina indeve paprekur për shërim më të shpejtë dhe formimin e kolagjenit të ri . Vapa e kryer për të fibrave kolagjenit stimulon kolagjenit tkurrje reagim të çastit, e ndjekur nga një proces të largët të ndërtimit të një kolagjenit të ri, një proces që është i lehtësuar nga prania e "shërimit" pishinë.

  Për shkak të relativisht të ulët të përthithjes lazer 915 nm melaninës, energji lazer kalon epidermik pengesë melaninës në epidermë, e mbrojtur më tej kundër kontaktit mbingarkesë termike ftohjes tip aplikues.
  Matrix IR është ideal për pacientët me ndryshime të rëndësishme të lëkurës të lidhura me moshën: sosje e kolagjenit dhe elastin në dermis, lëkurës humbjen e vëllimit, rrudhat, dhe sagging ngathët të lëkurës, duke e lejuar ju për të ndaluar jo vetëm procesin e plakjes, por edhe për të përmirësuar strukturën e lëkurës moshës, të zvogëluar poret , plagët qetë (plagët), dhe të përmirësojë TURGOR lëkurës, rrudhat, duke zvogëluar thellësinë dhe madhësinë e tyre. Dinamika e procesit të përtëritje dhe sigurisht e nevojshme e trajtimeve është individuale dhe ndryshon sipas moshës dhe gjendjen e lëkurës së pacientëve.

  Rezultatet shihen shpejt pas procedurës.

  Përfitimet:

 • Noninvasive, metodë neablativnyy.

 • High siguria - janë përjashtuar djegiet, etj
 • Performanca e garantuar.
 • Rehati të lartë.
 • Të qëndrueshme, rezultate të parashikueshme.
 • Këshillimi individual është në dispozicion nga një specialist në Qendrën izraelite për cosmetology hardware "Batsheba".
  Diskutoni komuniteteve:

 • Rrudhat
 • Cosmetology: Të Ndryshme