Një mbresë të hollë mbi papës së tij të dashur ose të torturës vullnetar


 • Gërricë (gërricë)
 • Implants
 • Extreme Modifikimi
 • Psikoterapia përmes lëndimit
 • Një vështrim brenda
 • Pamja nga jashtë

 • Artistët Ndryshuesit
  thonë se ata mund të bëjë të gjitha në kushte sterile, ndërsa
  nevoja për të ju tregojnë se si të punojnë më vete
  Trupi papërsosur. Dhe kërkesa për këto shërbime çuditërisht të mëdha.

  Menjëherë
  Vini re se ne nuk ju rekomandojmë që të hyni modifier
  sepse aktivitetet e tyre, për të thënë aspak të dëmshme për shëndetin.
  Imagjinata e njeriut me të vërtetë është i pafund, dhe një pjesë e madhe e ekzistues
  mënyra modifikimin, dhe shumë ilustrime të mbeten jashtë
  Rishikimi ynë.


  Gërricë (gërricë)

  Artificial
  plagët duke shkaktuar - një nga metodat më të vjetra të modifikimit. Në
  Fiset afrikane nxjerra scarred nga mosha, martesore dhe
  Statusi social i njerëzve. Tani "gjuha" e plagët, natyrisht, e humbur. Dhe
  këtu është teknikë, në të kundërtën - më afër "përsosmëri".

  Si
  ende scarred vënë gjemba mjetet e prerjes. Ajo formuar
  plagë të hapura që për një kohë të gjatë për të shëruar. Për të mbresë ishte
  Skajet e mëdha dhe të shquar të prerë mund të bëhet pak shqyer.

  Si
  Ndryshuesit kërkesa gërricë jo më traumatike se zakonisht
  tatuazh. Megjithatë, shumë konsumatorë të gjeni se nuk është vetëm një foto, dhe


  Përmirësimi i ndjeshëm i trupit të vet. Pengesë kryesore
  kjo metodë e gërricë është një rrezik të lartë të infektimit, përveç kësaj,
  duke rezultuar mbresë do të jetë shumë i përafërt.

  Në bisturi për
  Gërricë përdorur metalike të nxehtë, lazer ose kirurgji
  coagulator. Kjo lejon shramy- "vija." Vogla Nga këto,
  artistë Ndryshuesit mund të krijojnë çuditshëm model-vulën. Në këtë
  Klient gërricë humb shumë më pak gjak se pas shkurtimeve, dhe
  jo rrezik kaq i madh i infeksionit.

  Një tjetër lloj i gërricë -
  "Pastrimi" i lëkurës. Në këtë rast, modifier krijon një model të vogël
  qarqe. Loop është një prerje brenda rrethit dhe lëkurë larguar

  si kur pastrimi mollë apo portokall.


  Implants


  ata të cilët nuk janë të kënaqur me një palë vathë, Ndryshuesit ofrojnë implantet.
  Kjo është një sende mjaft të mëdha që mund pjesërisht të shkojnë jashtë
  përmes një prerje apo tërësisht i fshehur nën lëkurë.

  Për këtë
  Procedurat kanë tendencë për të përdorur metaleve të çmuar që nuk janë
  shkaktojë inflamacion apo reaksion alergjik. Por, për një vend
  implant mund të zgjidhni pothuajse asgjë - nga dora në organet gjenitale apo syve.
  Për më tepër, mënyra e sy shpues është zhvilluar Dutch
  ophthalmologists dhe i kryer në mënyrë të ligjshme.

  Ne duhet të kujtojmë se
  Implantet nuk janë të fshehura plotësisht nën lëkurë, duke e lënë të hapur

  plagë - dhe kjo është një rrezik i madh i infeksionit dhe abscese.


  Extreme Modifikimi

  "Pjerrësi"
  Ndryshuesit veprojë mbi parimin e "konsumatori është gjithmonë e drejtë." Nëse i lodhur
  vesh e drejtë - kjo mund të jetë prerë në dy pjesë, dhe në raste ekstreme -
  Hiq. "Këto" profesionistë zakonisht kanë disa nga këto
  fotografi në portofolin tim. Dhe në domenin publik radhë vetëm
  më i padëmshëm.

  "Ekspertët" të cilët është i gatshëm pa therur
  ndërgjegjja pres gishtin e shëndetshme është e vështirë për të gjetur. Më parë
  shumtë, të cilët duan të vënë një vetë-shëmtimin dhe mësoi në
  Internet fotot përkatëse. Shumica e tyre thonë se

  i shëndetshëm mendërisht, nuk ka keqardhje veprimet e tyre dhe disa
  prerë kohë për diçka tjetër. Për shembull, për të festuar një martesë ose
  provimet.


  Psikoterapia përmes lëndimit

  Nëse ju jeni
  Nëse ju doni të bëni të sigurtë që ju keni një bandë e karakteristika të fshehura
  Ndryshuesit në këtë rast për të ndihmuar. Nuk janë të veçanta
  Metoda "Psikoterapia" - i varur nga lëkura. Sepse shumë
  Të drejtat punctures bashkangjitur në zinxhirin e në të cilën ai varet a
  kohë. Siç thuhet në një nga faqet e modifikatorskih
  Pezullimi mund të "ndjehen të panjohur" (dimensionet e hapura të reja
  realitet), lehtësimin e stresit dhe përfundimisht të bëhet gati

  Superman. Varur vetë kryesisht meshkuj të moshës 18 deri 35
  vjet, të dy të bardhë dhe i zi apo aziatikët.


  Një vështrim brenda

  Nga
  Ndryshuesit e shoqërisë dhe klientët e tyre kërkojnë tolerancë. "A jeni i lumtur
  trupi juaj? Pra, ne kemi për të dhe mos e prekni "- thonë ata. Ata e dinë
  Gisht i ri ose veshit rritet që është e nevojshme për kujdesin mbresë, dhe
  etj Në të vërtetë, është e vështirë për të gjetur dikë që do të
  haptas i vjen keq për veprat e tyre.

  Ndërkohë, nëna nuk le
  fëmija juaj prerë gishtin vullnetarisht. Prandaj, shumë
  adoleshentët, si ata janë të njohur në rrjet, simulon aksidente. Në
  përfundimisht ata të shkoj në spital, dhe plagët përfundimtare të përfundojë mban

  kirurg trauma. Dhe mundësia e komplikimeve në këtë rast është mjaft i vogël.


  Pamja nga jashtë

  Imagjinoj
  që mori mjekët modifikatorstvom certifikuar. Në këtë rast, atë
  praktikë do të jetë shumë e shkurtër. Për të gjitha veprimet e tij në gjykatë
  kualifikohen si gjymtimi. Një gjykatë do të shërbehet mjaft shpejt - jo
  hezitoni. Në fund, mjeku do të shkojnë në burg, dhe klientët e tij -
  spital psikiatrik. Kjo është shumë e ngjashme me vendimin e duhur.

  Po
  se mjekët e Ndryshuesit nuk është atje. Dhe, atëherë, nuk ka garanci
  "Security" - infeksionet, duke përfshirë HIV, nga fakti se plaga nuk është
  acarohet dhe përfundimisht të duhet të më prisnin shumë më tepër se

  klient kështu dëshiron.

  Një rast ku një njeri i zakonshëm i ri,
  erdhi nga ushtria me pushime, vendosi për të sjellë të dashurën e tij "mbinatyrshëm"
  kënaqësi. Për këtë qëllim, ai futi perime trashë prepucit
  vaj. Sipas planit, nuk duhet të ketë qenë formuar "topa". Ndoshta
  dhe doli vetëm i kënaqur që ai bëri shumë të gjatë: një çift i ditëve
  kirurgët mrekullisht la atë për t'u bërë një baba.