Sophia Loren ndarë sekretin e rinisëSofia Loren thotë me një buzëqeshje që mosha duhet të takohet me përbërjen dhe këmbë. Dhe ripohon bindjen e vet dukja e përsosur: neckline bukur, këmbët e hapura hollë, lëkurë e mahnitshme të freskët ... Dhe asnjë përpjekje mbinjerëzore për të arritur bukurinë tillë.

Jetës i famshëm aktore fjetur në 09:00, ndërsa në rritje në gjashtë në mëngjes, të hapur dritaren e gjerë të hapur, të bëjë ushtrime me shtangë dore. Për të ruajtur lëkurën rinor, ajo pi një ditë 6-7 gota ujë të pastër me limon. Por në ushqim është jashtëzakonisht i moderuar: ha tri herë në ditë në doza të vogla, dhe në mes të ngrënies - fruta të freskëta.

Sigurisht, të arriturat e aktores moderne cosmetology uhodovyh gjithashtu nuk lënë pas dore duke përdorur krem. Por së bashku me ta kënaqur fytyrës lëkurës "dush akull" çdo javë për të ngushtuar poret dhe rifreskoni lëkurën tuaj.

Katër vjet më parë, Sophia Loren u shfaq nudo për një kalendar. Gratë kishin zili, mos kuptuar se si ju mund të shikoni në 72 vjet aq të begatë dhe simpatik, lëkurë prej kadifeje, gjoksi i lartë, pothuajse asnjë aluzion e rrudhave. Aktorja thotë se në të gjitha që ajo bën, nuk është e madhe, dhe çdo grua, çdo ditë duke u kujdesur për trupin tuaj, për shtatëdhjetë vjet mund të duken të njëjta.