Sekretet e zgjedhjes së anti-djersë


 • Deodorants Moderne
 • Parfum


 • Deodorants Moderne

  Mos harroni se si të fundit herë që të blerë një deodorant. U kthye
  A vini re llojin? Ata e pyetën shitësi në lidhje me mekanizmin e veprimit?
  A keni filluar të listës së madhe të përbërësve? Nëse jo,
  atëherë nuk do të ankohen se ju nuk bëni si deodorant, është
  acarim apo sqetull thatë. Ose më keq,
  Reagimi i rregullt inflamator.

  Struktura e deodorants moderne janë substanca që pengojnë
  rritja e baktereve dhe të reduktuar djerse, parfum
  Përbërja mbushëse. Top i tanishëm mund të jenë të ndryshme - nga antiperspirants të parfum.

  Përbërësit më të zakonshëm që përdoren si substanca bakteriostatik - ajo triclosan dhe farnesol.
  E para është përdorur shpesh në shumë kozmetikë. Triclosan
  në mënyrë efektive pengon shumëzimin e mikrobeve, por e bën atë shumë
  në mënyrë agresive. Në mikrobeve "të këqija" që transformojnë djersën
  dhe t'i jepte një erë të pakëndshme, triclosan pengon rritjen dhe normal
  microflora e lëkurës. Kjo nga ana e privon lëkurën e mbrojtjes natyrore.
  Farnesol nuk vepron si efikase, por në anën tjetër jo aq shumë
  pengon rritjen e microflora normale. Ajo është marrë nga Tuberozova,
  santalovoho dhe vajra të tjera thelbësore.


  Pronat baktericid janë
  disa substanca natyrore aromatizues dhe alkool.
  Në përbërës fundit, e cila eshte pothuajse gjithmonë pranishëm
  në deodorant të ngurta është një disavantazh i rëndësishëm. I zgjatur
  aplikim, për shkak të veprimit të saj degreasing, ajo mund të shkaktojë
  thatësi dhe acarim të lëkurës.

  Si substancave që pengojnë djersitje, gjithashtu
  quajtur antiperspirants janë përdorur kripërat organike të aluminit
  dhe zink. Duke pasur një cilësi prej dylli, ata bllokoj clamps
  kanalet e gjëndra djerse. Përdorimi antiperspirants mund të zvogëlojë
  Shuma e djerse sekretuar nga 40-50 për qind.  Parfum

  Si kompozime parfum janë përdorur si natyrore,
  dhe substanca sintetike. Në parim, ato nuk ndryshojnë nga ato
  të përdorura në prodhimin e soaps, krem, parfume, kështu
  ndalem në to, si dhe të flasin
  çështje e filler nuk ka kuptim. Por flasim për shtesa
  seq. Sot në shumë deodorants aloe shtuar,
  allantoin, chitosan, ekstraktet e Calendula, etj Ata të gjithë kanë të butë,
  Efekti qetësues dhe anti-inflamator. Reaksionet alergjike
  këto komponente janë të rralla, por ia vlen të kujtohet. Nëse pas
  përdorni deodorant në lëkurë shfaq papules të vogla të kuqe ose

  gjithashtu u shfaq kruarje, të heqë dorë përdorimin e deodorant.

  Së fundi disa këshilla të mira.

 • Nëse djerse është erë jashtëzakonisht të pakëndshme, ka shumë të ngjarë fajtor
  ka bakteret. Në disa muaj ju duhet të zgjidhni
  Deodorant me efekt bakteriostatik. Nuk është e nevojshme në raste të tilla
  përdorni deodorants parfumuar. Ata vetëm përkohësisht mbytem
  erë, ndërsa nuk ndikojnë në asnjë gjëndra djerse apo bakteret.
 • Nëse sqetull ndajë shumë djersë,
  por ajo është pa erë, duhet të jetë e preferuar
  deodorants, antiperspirants. Ata në mënyrë efektive pengojnë djersë.
  Nëse trupi juaj në tendosje të vogël mbuluar me lagështi,

  dhe krahët dhe këmbët përhershëm i lagësht e mundshme që ju vuani
  nga hyperhidrosis. Tërësisht të zgjidhur problemin duke përdorur vetëm
  deodorants ju nuk e merrni.
 • Rregullisht hequr flokët nga sqetull. Qime
  mbani erë dhe është një vend për bakteret.
  Nëse kjo nuk është për ju, ne rekomandojmë lazer heqjen e flokëve.
  Kjo metodë është e lehtë për të hequr qafe e flokëve të përhershëm.
 • Nëse skuqje, acarim të lëkurës në sqetull duhet të braktiset përkohësisht në antiperspirant deodorant dhe deodorants përmbajnë alkool. Ju mund të përdorni edhe këtë kohë i hedh talk apo pudër fëmijë.

  Informacion nga letër klinikat mjekësore mjekësi estetike Roxana Belova "Çfarë në deodorant tuaj"