Duke punuar në kompjuter promovon rrudhat
Kirurge plastike që kanë të bëjnë ndërrojë pamjen, vuri në dukje se në vitet e fundit, përhapja e të ashtuquajturit "personi kompjuter" Gratë aktivitet profesional të cilëve është i lidhur me një punë të përhershme në kompjuter.

Ndër të gjithë klientët që vijnë për të injektuar Botox në lady zyra në fytyrën e tij të gjatë para se shenjat e para të plakjes, tha në një intervistë me specialist Botox Telegraph Preydzher Majkëll (Michael Prager).

Nëse jeni duke kërkuar në monitor, dhe duke vizituar supytesya prymruzhuye, ajo në mënyrë të pashmangshme do të merrni rrudhat mizhbrovni.

Por ajo që befasoi më ekspertë, është zbulimi se bllok (si cheeks qese qen lëkure) janë më karakteristike për gratë që rrallë mori postin para kompjuterit.

Nëse ju kaloni shumicën e kohës duke kërkuar në ekran nga lart poshtë, muskujt e qafës të shkurtojë dhe var poshtë, duke ju dhënë më shumë dhe mjekër.

Shqetesimet shkencëtarët është që profesionistët moderne nuk mund ta bëjë pa një kompjuter.

Preydzher shqetësuar: "pacientin ime - një grua të ulur në frontin e një monitor të vetëm dekadë e kaluar. Unë kam qenë i tmerruar për të menduar se pas dy dekadash të përdorimit të kompjuterit të gjithë kohës, edhe të bëjë llogaritje themelore. Dhe unë mendoj se problemi bëhet më i mprehtë kur kirurgët plastikë do t'i drejtohet grave të reja e sotme. "