Liposuction radiofrekuencave rfal - teknologjia e së ardhmes


 • Liposuction

 • Liposuction

  Liposuction për shumë njerëz është ndoshta e vetmja mënyrë për ta kthyer estetike tuaj trupit, pamjen tërheqëse. Në shekullin e 21 Problemi i obezitetit është bërë më e rëndësishme se kurrë më parë. Miliona njerëz vuajnë nga pesha e tepërt. Kjo nuk është vetëm një ndjenja morale. Duke qenë mbipeshë çon në zhgënjim shtetit hormonal të trupit për të përmirësuar nivelin e kolesterolit, për të mos përmendur stresin në nyje dhe shpinë.

  Nuk është çudi, një nga operacionet më të shpeshta estetike gjatë disa viteve të fundit është Liposuction. Kjo procedurë për disa çaste eliminon peshë të urryer të tepërt.

  Asnjë depresioni e dietat dhe lodhje e tmerrshme nga trajnimi rraskapitës!

  Gjatë zhvillimit të procedurës kirurgjike kozmetike Liposuction ishte një mënyrë për të krijuar teknologjive të reja, të përmirësuara teknikat hardware.

  Metoda e parë është konsideruar të jetë teknikë Liposuction thatë (SOL). Tipar i saj dallues është se procedura u zhvillua pa zgjidhje anestezisë, pacienti nevojshme anestezi të përgjithshme, ka pasur një humbje e madhe. Dhe rezultati është i garantuar nuk e le këtë Liposuction, në shumë raste kërkohen procedura të përsëritur.

  Pas këtë teknikë u lag / supervlazhnaya / teknikë ënjtje.


  Në zonën problem i drogave të administruara vasoconstrictor (epinephrine), i kripur, anesthetics. Kjo siguron që procesi i përmirësimit aspiratën (thithje) e indeve yndyrë, duke reduktuar humbjen e gjakut.

  Ultrasonoassotsiorovannaya Liposuction (UAL) është kryer duke përdorur energji tejzanor. Procedura është humbja më pak gjak, heqja relativisht e lehtë dhe të ulët yndyrë traumatike në lëkurë. Megjithatë, kjo teknikë nuk jep lëkurë të shtrënguar pas Liposuction. Pas procedurë mund të shihet sagging marrje ryshfeti lëkurës.

  Liposuction Fuqia e lidhur (PAL) - një largimi mekanik i indit dhjamor duke përdorur një tub i uritur me një fund të hapur (pipëz).

  Pajisja me një tub kryen lëvizjen operativ mbrapa dhe me radhë, duke siguruar aspiratën e shpejtë. Megjithatë, kjo metodë gjithashtu parandalon reduktimin e duhur të indeve të lëkurës, nuk e eliminojnë sagging.

  Liposuction lazer është i lidhur (Lal) - Laser Liposuction procedurat downside është kohëzgjatja dhe pamundësia për të siguruar ngrohje uniforme për sipërfaqet e mëdha. Në trup është futur vogël fibër diametër lazer që liron energji që është e ngadalë ind dhjamor të nxehtë, ndarë qelizat yndyrë në acide yndyrore të tyre përbërëse, të cilat janë zhytur pastaj në trup. Procedura është pothuajse pa gjak, por ajo është shumë i papërshtatshëm për Liposuction zona të mëdha të tilla si bark, kofshë, prapanicë.

  Por kjo është zona më problematike!

  Duke përmbledhur mbi të gjitha teknikat e përshkruara, mund të themi se asnjë prej tyre nuk është një mënyrë e përsosur e korrigjimit dhe formësimin konturet e trupit. Duket se kombinohen sigurinë, efikasitetin dhe rezultate të qëndrueshme të mundshme. Por shkenca nuk qëndrojnë ende, dhe një nga më të fundit të zhvillimeve shkencëtarët janë Liposuction RF-lidhur (RFAL).

  Liposuction RFAL bazuar në energjinë e radio frekuencave. Sistemi BodyTite, kompani patentuar izraelit Invasix Ltd, vepron duke përdorur dy elektroda - një të jashtëm, të brendshëm tjetër. Elektrode brendshme është vendosur në indin dhjamor (pike hyrjeje jo madhe - 3.7 mm në diametër) dhe fillon të ngrohur nëpërmjet drejtimit rrezatimi fuqisë RF te elektrodes jashtme.

  Electrode e brendshme është analoge me pipëz tradicionale dhe është përdorur për aspiratën simultan.

  Dallimi kryesor në mes të sistemit të BodyTite është që gjatë gjithë procedurës Liposuction është monitoruar temperaturën e lëkurës. Sistem BodiTayt rregullon pushteti është furnizuar energji, duke siguruar ngrohje uniforme në të gjithë zonën e trajtuar. Nëse temperatura tejkalon normën e specifikuar, njësia automatikisht mbyllet off rrjedhjen e energjisë. Duke përjashtuar kështu mundësinë e mbinxehje lëkurën.

  Në ndarjes yndyrë, sistem BodyTite jep shtrëngim efektiv të lëkurës. Bazuar në rezultatet e reduktimit klinike gjyqet e indeve të mundshëm të lëkurës me 60% (Shenim: Liposuction Laser ofron vetëm 17%).

  Kjo adreson një nga problemet kryesore të Liposuction, të lëkurës butë pas procedurës. Teknologji unike e kompanisë izraelite Invasix Ltd procedurë Liposuction vënë në dispozicion për njerëzit që kundërindikuar Liposuction tradicionale.

  Përveç kësaj, procedura është shumë e shpejtë dhe e zvogëlon gjithë siklet, e natyrshme në metodat tradicionale, asgjë. Pacientët të kënaqur me rezultatin dhe procesin e vetë Liposuction të radiofrekuencave. Dhimbje periudhë rehabilitimi i mitur është minimale, në ditën e operacionit pacienti shkon në shtëpi. Sistem BodyTite jo vetëm që mund të ndihmojnë ata që kanë nevojë heqjen e depozitave yndyrë, por edhe për ata që duan të përshtaten konturet shifër i butë.

  Teknologji radiofrekuencave Liposuction - një brez i ri i cosmetology, është një teknikë që na lejon për të arritur rezultate më parë i paarritshëm:

 • ndarjen fast sasi të mëdha të indit dhjamor;
 • forcimin e lëkurës, duke formuar konturet e qarta të trupit;
 • Mungesa e dhimbje të forta dhe një periudhë të gjatë rehabilitimit.
 • Aspiratë simultan, procedurat minimale
 • Pyetni procedurë Liposuction të radiofrekuencave në klinikat BODYTITE makinë në qytetin tuaj.