Elos procedurë heqjen e flokëve për eligth instalimit ds


 • Qëllimet e heqjes së flokëve afatgjatë
 • Pyetjet më të shpeshta nga pacientët tanë si për të hequr flokët mbi instalimit «Eligth»

 • Qëllimet e heqjes së flokëve afatgjatë

  Efektet termike në gjëndër, e cila është një rritje e flokëve, duhet të jetë i mjaftueshëm për të prishin strukturën e saj dhe për të pezulluar ciklin normal të rritjes së flokëve.


  Heqja e flokëve, bazuar në metodën tradicionale të dritës lazer ose të rrezatimit varet se sa drita është zhytur nga zonat e synuara. Në ato raste kur ka absorbimi i pamjaftueshëm i trupit optik energjisë, fenomen nuk mund të arrihet photothermolysis.

  Ky fakt shpjegon pse pjesë të trupit me përqendrim të ulët të melaninës nuk është i përpunuar lehtësisht nga metodat tradicionale të heqjes së flokëve. Megjithatë, kur kombinohen në instalimin «Eligth DS» këtyre dy llojeve të rrezatimit si dritë dhe radio frekuencave, dmth duke përdorur dy burime të ndryshme të ndikimit në drejtim të gjëndër e flokëve Çeke, të shkatërruara me sukses edhe follicles më të vogla janë të ekspozuar ndaj ndikimit të tillë, që japin të rritet gri, flokëverdhë, bjonde dhe flokët e kuqe.

  Energji pulsojnë rrezatimi dritë ose subjekt i ligjeve të përgjithshme photothermolysis. Energji drita është absorbuar nga melanina përfshira në bosht e flokëve.


  Pas thithjen e energjisë të lehta është konvertuar në të nxehtit, duke shkaktuar bosht e flokëve është e nxehtë dhe transferet kjo ngrohjes në gjëndër. Që të energjisë dritë është vetëm një komponent i teknologjisë Elos, në këtë rast një më të vogël se fluksit normale që shkëlqen (fluence). Nga ana tjetër, ky fakt të çon në një reduktim të efekteve anësore që zakonisht rezultojnë nga lazer apo terapi të lehta kryer me pajisje tradicionale.

  Synergy (bashkëveprim koherente) në mes dritës dhe rrezatimit RF ju lejon të njëjtën kohë si një metodë shumë efektive dhe shumë e sigurt të heqjes së flokëve sot.

  Dhe kjo metodë ka avantazhe të dukshme mbi proceset tradicionale foto.

  Pyetjet më të shpeshta nga pacientët tanë si për të hequr flokët mbi instalimit «Eligth»

  - Si të Setup «Eligth» heq flokët e mia?

  - Instalimi «Eligth» përdor për shkatërrimin gjëndër e flokëve dritë e butë dhe të energjisë elektrike. Si një rezultat i gjëndër e dëmtuar mund të rritet më flokët, dhe gradualisht pas disa procedurave në zonën e trajtuar e trupit ka qenë një rënie të vazhdueshme në flokë.


  - A është e sigurt për të instaluar trajtim «Eligth»?

  - Për lëkurë ky trajtim është shumë e sigurt.

  Ka shumë risi në teknologjinë e procesit që është përdorur për të instaluar «Eligth», dhe ky fakt e bën këtë metodë e heqjes së flokëve një nga më të besueshme dhe të sigurt dhe i përshtatshëm për pothuajse çdo ngjyrë të lëkurës. Dhe nuk ka asnjë rrezik i dëmtimit të rëndë për të marrë dritë apo energji elektrike rrezatuar instalim «Eligth». Për dekada me radhë, këto dy lloje të energjisë së përdorur në mjekësi tradicionale, kirurgji dhe anestezi, pa sjellë ndonjë dëm për trupin e njeriut.

  - Çfarë rezultate mund të pres pas një seri të procedurave për të instaluar «Eligth»?


  - Pas çdo organ procedurë do të ulet numri i ri-rriten flokët, përveç kësaj, të rralla flokët trupi në zhvillim do të bëhet më e hollë dhe më e hollë dhe gradualisht ndriçohet, dhe rritja e tyre do të ngadalësojë pas çdo procedure të mëvonshëm.

  Për të prekin të gjitha follicles zona të trupit kultivuara, ju duhet të shpenzojnë më shumë se 1 procedurën. Shumica e njerëzve të arritur një lëkurë të kënaqshëm të pastërtisë pas 4-8 trajtime. Megjithatë, rezultatet individuale mund të ndryshojnë shumë në varësi të shëndetit dhe predispozicion gjenetik të pacientit individual. Flokët bjonde, ndryshe nga terr, zakonisht kërkojnë një numër më të madh të procedurave.

  - Sa shpesh unë kam për të përsëritur procedurën?

  - Trajtimi zakonisht duhet të përsëritet çdo 2-3 muaj, por kjo periudhë varet nga karakteristikat individuale të pacientit. Kjo çështje do të diskutohet me ju gjatë konsultimeve fillestare një mjek i cili do të vazhdojë të kryejë trajtimin tuaj në objektin «Eligth».  - Dhimbshme nëse këto procedura?

  - Ndjesi gjatë procedurës është zakonisht perceptohet si "majë të nxehtë" ose "click". Kjo ndjenjë zgjat vetëm një ndarje të dytë, dhe për disa kohë pas pulsin ju mund të ndjeheni në këtë vend të nxehtit të fortë. Shumica e njerëzve të kryer këto ndjenja lehtë dhe nuk kërkojnë një krem ​​anestetik lokal. Megjithatë, për njerëzit me aplikim të ndjeshme të këtij krem ​​është i rekomanduar, që nga atëherë terpne të lëkurës dhe të humbasin ndjeshmërinë.

  - Çfarë ndodh pas çdo procedure?

  - Skuqje që shfaqet në lëkurë pas procedurës do të ndodhë brenda një kohe shumë të shkurtër, kështu që shumica e njerëzve pas seancës menjëherë të kthehen në punë ose në aktivitetet e tyre normale.

  Flokët në zonën e trajtuar e trupit do të zhduket gradualisht gjatë 3-4 javëve të ardhshme, dhe lëkura juaj mund të mbetet i pastër deri procedurës së mëposhtme.

  - Kush mund të aplikojë për të procedurave për të hequr flokët mbi instalimit «Eligth»?

  - Çdokush që nuk dëshiron të hequr flokët e tepërt të trupit metoda të tilla si rroje, aplikuar dylli mjekësore, plucking ose elektrolizë. Ka disa kufizime për arsye mjekësore, këto çështje janë diskutuar me specialistin ndjek gjatë konsultimeve fillestare para trajtimit në objektin "Aurora".

  Për publicitet