Kushtet për rrezitje në diell


 • Këshilla për sunbathing

 • Gjatë
  Gone janë ditët kur lëkura aristokratike zbehtë ishte
  punonjës i përhershëm i seksit të drejtë. Që nga 40 të shekullit XX
  tan ngadalë por me siguri duke fituar popullaritet, dhe me
  bërë kohët e fundit në dispozicion në çdo kohë të vitit, në sajë të
  pamja dhomë me diell.

  Tani
  nuk ka nevojë për të kërkuar gjatë verës së ardhshme për të përkëdhel veten
  sunbathing dhe për të blerë të mirë tonin e lëkurës çokollatë. Në
  fashionistas moderne është gjithmonë një mundësi e madhe për të parë rrugën
  në qoftë se ata janë kthyer vetëm nga një udhëtim në vendet jugore.


  Këshilla për sunbathing


  kompetent, dozen e tan në ofertat dhomë me diell

  efekt tepër pozitiv në trupin e njeriut. Përveç
  kujdesen për bukurinë e rrezitje tonë të lëkurës promovon relaksimit të përgjithshëm nga
  për shkak të ngrohjes efekt, pastron mushkëritë dhe lëkurën, replenishes deficitin
  Rrezet UV, kështu që ne kemi marrë jashtë në dimër, dhe si rezultat -
  ndikim pozitiv në shëndetin tonë. Tanning sekret të sigurt në
  sunroom është dosed valët UV, të cilat
  e pamundur të arrihet, sunbathing në plazh, në rrezet e diellit të hapur.


  Për të Solarium e fituara me emocione pozitive
  duhet të mbani mend disa rregulla që nuk kërkojnë
  Ju keni një shumë kohë dhe përpjekje.


  I parë dhe një nga më të rëndësishme -


  të përcaktuar llojin e lëkurës tuaj, sepse ajo do të përcaktojë
  Toleranca juaj individual ndaj diellit dhe jashtëzakonisht
  kohëzgjatja e lejuar e një seance për rrezitje. Nëse jeni të pasigurt,
  identifikuar saktë lloji juaj foto është më e mirë për të parë një mjek
  ose të merrni këshilla direkt nga studio ekspertë për rrezitje.

  Së dyti,
  kurrë nuk e harroj ndjenjën e proporcion, edhe në qoftë se ju jeni të lumtur
  fitues i lëkurës, të përkryer transferon të baterisë
  diell. Tejkalimi kohëzgjatjen e lejuar kufi e procedurës në diell
  sunroom, ju mund të merrni një bandë e tërë e telashe, duke përfshirë
  cila - tharje dhe coarsening e lëkurës, djegiet e ndryshme

  ashpërsisë, kruarje dhe skuqje, si dhe presionit të lartë të gjakut dhe
  shëndeti i dobët i përgjithshëm.

  Së treti, asnjë të keqe do të
  kozmetike të veçanta përdorim para sesionit
  rrezitje në një krevat tanin dhe në përfundimin e tij. Sunblock mbron lëkurën tuaj
  për të dhe hidratues locion - pas djegien nga dielli, dhe të ndihmojë të bëjë atë më
  uniform dhe i qëndrueshëm. Por duke aplikuar kozmetikë dhe
  parfum më mirë që të shtyjë më e përshtatshme, sepse disa
  komponentet në përbërjen e tyre mund të sillen unpredictably në
  lidhje të lëkurës në rrezet UV.

  Vendos një cirk në dhomë me diell

  nëse jo shumë kohë para se ju ishin nënshtruar lëkurë të rëndë
  Efektet kozmetike të tilla si lëkurë bërë, tatuazhet apo
  heqja e flokëve, si këto procedura të rritur gjasat e djegiet dhe
  reaksione alergjike.

  Nëse jeni duke marrë ilaçe
  përgatitjet para se të vijnë në dhomë me diell, kontrolloni me mjekun tuaj,
  A është e mundur për të kombinuar pritjen e tyre të seancave për rrezitje dhe nuk e kërcënojnë atë
  efekte anësore.

  Mbajtja këto rregulla të thjeshta, ju
  mund të jenë të sigurt se për rrezitje në diell - takim me
  "Dielli artificiale" nuk kthehet pasoja të pakëndshme, dhe
  në të kundërt, do të lënë një shumë të emocioneve pozitive dhe të japin furi
  pikëpamjet e të tjerëve.

  Informacion nga artikullin "tan në krevat tanin."