Personi Plastike - një metodë efektive e luftës kundër rrudhave


 • Rrudhat pse janë formuar
 • Cilat janë rrudhat
 • Çfarë duhet të bëni kur formuar rrudhat?
 • Personi plastike
 • SMAS - heqjen
 • Plastike pa bisturi
 • Monument

 • Rrudhat pse janë formuar

  Rrudhat Problem i lidhur me mungesën e kolagjenit
  fibrave në lëkurë. Kolagjenit - është themeli i qëndrueshmëri dhe elasticitetin e lëkurës, por për të
  25-30 vjet trupi ynë ul dhe ndonjëherë ndalon prodhimin e saj. Lëkura bëhet më pak
  zhdërvjellët dhe rrudhat të shfaqen për herë të parë.
  Rrudhat mund të shkaktonte gjendjen e organizmit (të ndryshme
  sëmundje, ndryshimet në statusin hormonal, etj) dhe nga e jashtme
  Faktorë (rrezatimi UV, duhani).

  E gjithë kjo kontribuon që të hedh lëng
  veshje e guaskës, snyzh eniyu elasticitet lëkurës.


  Cilat janë rrudhat

  Rrudhat që ndodhin për shkak të proceseve që ndodhin në lëkurë vetë: mungesa e
  fibrave kolagjenit të dëmtimit të lëkurës, etj i quajtur statik. Por ka
  rrudhat janë formuar në vende
  Aktiviteti konstante muskujve, me lëkurë të rrudhur mbi muskuj, ndërsa zbutës -
  kthehet në gjendjen e tij origjinale.
  Këto quhen rrudhat dinamike dhe e qeshur. Rrudhat imitoj janë të vendosura aty ku ka muskujt e fytyrës:
  në ballë, rreth syve në, folds nasolabial. Me moshës, rrudhave
  bëhen më ekspresive.  Çfarë duhet të bëni kur formuar rrudhat?

  Lëkurës me moshën nevojë për mirëmbajtje të kujdesshëm. Për këtë qëllim,
  përdorur një shumëllojshmëri të bukurisë
  Fondet, por ata nuk mund të japin
  të shpëtoj prej rrudhave. Në ditët e sotme reklamohen në TV krem ​​të shquar
  që të reduktuar rrudhat, për shembull, 72% (dhe si një kompani
  Në pamundësi për të llogaritur më të saktë?). Një i tillë
  do-të reklamave vetëm komprometon kozmetike. Edhe pse fillestar
  Fazat e aplikimit wrinkling të kozmetikës në vend
  përshtatshme.

  Me moshën, rrudhat thelluar, dhe shkaku i plakjes
  lëkurës qëndron në shtresat e saj të thellë dhe për të hequr rrudhat, duhet më shumë

  Metodat efektive. Për shembull, të lëkurës plastike.


  Personi plastike

  Në mënyrë që përgjithmonë të shpëtoj prej rrudhave, më i mirë
  mbajë fytyrën plastike ose pjesë të tij, të tilla si ballin. Plastik
  Personi - një ashensor dhe për të hequr të tepërta
  lëkurës në fytyrë. Operacioni është kryer nën anestezi të përgjithshme. Kjo make shkurtime në vende ku është e scars
  pastaj do të jetë praktikisht i padukshëm. Lëkura kur heqjen shkëput tërheqja, duke hequr tepërt. Pastaj
  imponojnë qepje kozmetike janë hequr
  në disa ditë. Kirurgji plastike për forcimin e lëkurës kryhet
  si qafë, gjoks, bark, kofshë,
  mollaqe. Restore funksionin e lëkurës

  pas fytyrë plastike është brenda 1,5 muajsh, rrudhat nuk do të
  5-7 vjet pas kësaj moshe përsëri dhe merr plastike tim
  person mund të përsëritet.


  SMAS - heqjen

  Për më gjatë
  Efekti me fytyrë plastike bëjnë SMAS - heqjen - të përballet plastike me entuziazëm inde të dendura,
  shtrihen nën lëkurë (muskujt, tendons, ndonjëherë - edhe në periosteum). Në këtë mënyrë
  fytyrë ovale forcuar. Efekti i fytyrës plastike me teknologjinë e SMAS
  ruhet për periudha më të gjata (8-10
  vjet).


  Plastike pa bisturi

  Ju mund të kaloni
  fytyrë plastike dhe një bisturi. Për këtë qëllim, një rrudhat veçanta zonë të mbushur biogel

  ose injektohet atje drogë që
  sigurojë për rrudhat efekt i fortë relaksuese. Eshte Metoda e aplikimit
  fije ari kur kryejnë fytyrën plastike,
  thread prosmykuyuchy nëpër shtresa e lartë e lëkurës, e cila gjithashtu heq rrudhat për disa vjet.

  Metodat forcimin e lëkurës duke përdorur fije të artë është ekzekutuar
  si më poshtë: fije ari është tërhequr përmes
  shtresa e lartë e lëkurës në formën e rrjetë që
  stimulon prodhimin e kolagjenit në lëkurën e fytyrës, duke e bërë atë më elastike,
  eliminon rrudhat. Efekti i kësaj
  metodat shtrënguese të lëkurës
  ruhet për disa vjet. Forcimin e lëkurës duke përdorur fije ari mund të
  bëni të njëjtat vende ku kirurgji plastike.

  Heqin lëkurës duke përdorur drogë e injeksioneve
  kryer nëse rrudhat janë të pakta dhe të zënë një zonë të vogël të lëkurës.
  Në raste të tilla, një rrudhat veçanta zonë injektuar biogel se
  dhe normat e
  zbut lëkurën. Ju mund të hyjë si droga se mbyllur
  Aktiviteti i muskujve të fytyrës, duke parandaluar formimin e
  i fytyrës
  rrudhat. Me futjen e këtyre barnave (të tilla si Botox) nuk është i muskujve
  është 3-4 muaj.


  Monument

  Mos harroni se biogel futja dhe Botox takon
  Kirurgji është kryer dhe një kirurg plastik, por nuk
  dermatovenerologist dhe, për më tepër, nuk bëjnë infermiere.