Implantet e gjirit plastike


Përdorimi i implanteve të lejuar të kenë një operacioni për të rritur gjirit të parashikueshme dhe të sigurt. Implants është një shell silikoni mbushur me xhel silikoni ose solucion fiziologjik, ata kanë një formë të ndryshme, madhësia dhe dendësia që lejon për të planifikuar jo vetëm shkallën e zgjerimit të gjirit, por edhe për të përcaktuar formën e saj të ardhshëm.

Përgatitja paraoperative: brenda fushës së anketës është i detyrueshëm me ultratinguj gjirit dhe këshilla mammologist.

Anestezi dhe anestezi udhëzues shtim të gjirit është kryer nën anestezi të përgjithshme ose intravenoze.

Kirurgji të përbashkët zëvendësim: Përzgjedhja implant është kryer nga mjeku në mënyrë individuale për secilin pacient që të konsultohet.

Kohëzgjatja e operacionit për rreth dy orë. Implantet janë instaluar nën gji ose nën muskujve gjoks, kështu që ata të gjitha palët e mbuluar me inde të buta dhe jo në kontakt me lëkurën.

Implants janë krijuar me një prerje në fushën e areola, nën gji, ose me prerje në sqetull, në varësi të dëshirave të pacientit dhe karakteristika anatomike.

Në periudhën postoperative Duhet të veshin një sytjena të veçantë dhe të kufizojnë aktivitet fizik për një muaj. Dhëmbëza postoperative më në fund formuar deri në një vit pas operacionit dhe të bëhet praktikisht i padukshëm, por në ekzaminim më të ngushta ajo ende mund të dallohet.